Şimdi Ara

Diyarbakır'daki kaza Toyota corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota Corolla konusu görünce gözüme takıldı paylaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tırın altına girse anlarım ama kamyonet ile çarpışıp bu hale geliyorsa kalitesini sorgulamak lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

tırın altına girse anlarım ama kamyonet ile çarpışıp bu hale geliyorsa kalitesini sorgulamak lazım..

kendisinden tahminen 3 kat daha ağır bir cisimle çarpışmış?

Süratte varsa işin içinde mercedeste aynısı olurdu

• Burada hasarı çarpışma değil, araca giren bariyerlerin aracı bıçak gibi kesmesi hasar vermiş. Bu bariyerlerin demir olmaktan çıkıp çelik tel olması sanki çok daha güvenli. Toyota nın son kasasının yandan çarpma direnci son kasa Focustan daha iyi idi NCAP te.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

aynı kazayı civic yapsaydı yorumunuz eminim ki farklı olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

aynı kazayı civic yapsaydı yorumunuz eminim ki farklı olurdu.

Alıntıları Göster

Arkadaş her konuya civic dahil etmekten bıkmadınız mı? İnsanlara VW fanboyu DSG cart curt diye laf atıp sonra gelip edebiyat yapıyorsunuz sürekli aynı mevzu. Yetmedimi artık?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Arkadaş her konuya civic dahil etmekten bıkmadınız mı? İnsanlara VW fanboyu DSG cart curt diye laf atıp sonra gelip edebiyat yapıyorsunuz sürekli aynı mevzu. Yetmedimi artık?

Alıntıları Göster

Bu o arkadaş için verdiğim bir cevaptı her konuda alakalı alakasız civic eleştirdiği için bir atıfta bulundum. Kime fanboy/dsg cart curt demişim çıkarıp gösterebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schrödinger Kedisi -- 7 Mart 2021; 23:42:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301 ve Fiat Egea
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

Bu o arkadaş için verdiğim bir cevaptı her konuda alakalı alakasız civic eleştirdiği için bir atıfta bulundum. Kime fanboy/dsg cart curt demişim çıkarıp gösterebilir misiniz?

Alıntıları Göster

Bunu yapan bir kaç arkadaş var, aslında sözüm onlara. Direkt size demek istemedim pek doğru anlatamamışım o kısmı. Her konuda ya VW övülür ya Honda övülür ya da bu 2 marka gömülür, bu muhabbet kabak tadı verdi artık hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 7 Mart 2021; 23:47:13 >

• Diyarbakır'daki kaza Toyota corolla

Evet evet Volvo'ya bir şey olmazdı. Burada da 3 ölü 3 yaralı var. Belirli bir hızdan sonra tüm arabalar birer tabut adayıdır. Siyasetin, futbolun fanatikleri yetmiyor bir de araba fanatikleri var ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Evet evet Volvo'ya bir şey olmazdı. Burada da 3 ölü 3 yaralı var. Belirli bir hızdan sonra tüm arabalar birer tabut adayıdır. Siyasetin, futbolun fanatikleri yetmiyor bir de araba fanatikleri var ülkede.

bu arabanın ağır hasarlıyken toplanıp tekrar satıldıktan sonra bu hale gelmediğini nereden biliyorsun?

• Allah rahmet eylesin. Burada önemli detay gözden kaçıyor.

"S.Ö idaresindeki otomobil, Diyarbakır-Batman kara yolunun Hasuni Mağaraları mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Ö.Z’nin kullandığı kamyonetle çarpıştı."

Bu aracın orta ve üst paketinde şerit ihlal ve adaptif CC mevcut. Belki de bu donanım ile alınsa bu kaza önlenebilir miydi? Bilemiyorum.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Burada mesele hız. Şimdi Volvo 120 km hızla bir yere vurursa bu hale gelmez mi diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Burada mesele hız. Şimdi Volvo 120 km hızla bir yere vurursa bu hale gelmez mi diyorsun?

bir ara almayı kafama taktığımdan çok baktım, özellikle rent a carda da çok gittiği için 8-10 kazalı volvo s60 lar gördüm neredeyse kazasız s60 bulmak 4 yapraklı yonca bulmak gibi o yüzden yazdım.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Türkiye'de sadece Volvo değil diğerleri için de kazasız ikinci el bulmak zor. Kazasız belasız araçlar ve sürüşler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.