Şimdi Ara

Diyanetin yabancılar için burs programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne desek boş. Türk milleti bu ölüm uykusundan uyanamayacak galiba.

Diyanetin yabancılar için burs programıx (formerly twitter)
    Fatih Eryılmaz (@fatiheryilmaz0) on X
    https://twitter.com/fatiheryilmaz0/status/1755330579719970873?s=20

• Alnı secdeye değen nesiller yetiştiriyoruz diye mi isyan ediyorsunuz cehapeliler.

• Yıllar önce İstanbulun iyi üniversitelerinden birinden bursum olmadığı için kovulmuştum..

Şimdi olaylara bak. Etme bulma dünyası... Keyifle İzliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 7 Şubat 2024; 23:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyanet bütçe fazlası vermiş anlaşılan. Eeee, 2 milyar doları ezmek kolay değil tabi.

Diyanet = kanser

• Bu bilgi kesin mi ? Yalan yanlış veya çarpıtma olabilir mi ?

Resmi sitee baktığımda afiş şu şekilde.

Başvuru şartlarıda şu şekilde. 2. madde TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLMA ŞARTI VAR. Bir nevi erasmus gibi 1 dönemlik değişim programı gibi bir şey başarılı öğrencilere.

• Erkek olan zenci. Gene çaktın Özkan.

Alıntı

metni:
    Diyanet'in yabancı öğrenciler Türkiye'ye akın etsin diye hazırladığı bursun içeriği
    - Burs- Barınma- Uçak Bileti- Sağlık Hizmeti

Diyanetin yabancılar için burs programıx (formerly twitter)
    Metruk (@Metruk_Haber) on X
    https://twitter.com/Metruk_Haber/status/1755358738549027025?s=20
  • Değişim programı gibi bir şey anladım ben.

Belli bir süre oradan belli sayıda öğrenci bize gelecek bizden belli sayıda öğrenci yurtdışına gidecek gibi.

Öğrencilerden istenilen şartları attım yukarıda. Ders ortalaması istedikleri gibi TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMA ŞARTI VAR !

Konuyu arttığımda güncel haber çıkmadı. Aynı burs 1 yıl öncede verilmiş mesela. Hiç günden haber bile olmadı ? İpini koparan yabancıya burs verme şeklinde olsa 1 yıldır birileri ortalığı yıkardı heralde ? Konu haber bile olmamış hiç bir yerde. Veya Ümit Özdağ bile twit atmamış ırkçı paylaşımda bulunmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Senin gibiler için gelsin.

Alıntı

metni:
    Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizm'dir. H. Nihal ATSIZ
  • Tam örnek alacak kişyi bulmuşun :) Tam 21. yy a hitap eden efsane kapsayıcı bir isim :D

Not: Nihal Atsız dan bir 1 tane kitap okudun mu ? Mantığı düşüncesi ideolojisi nedir haberin var mı ?

21. yy da 1905 doğumlu ve öleli 50-60 yıl olmuş birini örnek almanda onun söylemlerini görüşlerini benimsemeden efsaneymiş.

Not: Milliyetçilik ve Irkçılık arasında ki farkı anlasanız yetecekte. Anlayamıyorsunuz. Kendinizi üstün görme veya bu kana dayalı kafatasına dayalı milliyetçilik SADE ZARAR...

Size kimse milliyetçi olun demiyor, zaten milliyetçiliğe savaş açmış bir partinin mensubusunuz bunu hepimiz biliyoruz.

Sadece ülkeye ipini koparan 15milyon Ortadoğulu, Doğu Avrupalıyı geri gönder diyoruz. Sizn olay milliyetçiliği geçti her ipini koparan buraya doldurmaya vardı. Bu her makul düşünceli insanın karsı çıktığı birşey.

Ümmetçiliği yurtdışında yapmayınca Türkiye'yi mini ümmet mi yapmaya calışıyorsunuz bu etnik çöplüğü yaratarak bilmiyorum ancak bu mültecilerin cirit attığı memleketi yarın savunacak adam bulamazsınız bunu bil.

Türkiye hızla Irak ve Suriye'nin uzantısı haline geliyor. Biraz olsun ders almadınız mı? İkiside etnik ve mezhepsel çatışmalar yüzünden çökmüş devlete dönüştü. Sizin hayal dünyanızda gibi ülkeye doldurduğunu yabancılara kimlik kartı dağıtarak onları bu ülkeye ait yapamıyorsun, ilk fırsatta seni anında satıyorlar dünyanın her yeri böyle bırakın artık bu çakma hümanistliği biraz ayagınız yere bassın be kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Şubat 2024; 3:58:24 >

Batıdaki SJW zihniyetinin politikalarını Türkiyede siz yürüyorsunuz. Amaç Trkiyeyi kimliksizleştirmek. Türk halkını kimliksiz, aidiyetsiz bir güruh yapmak. Değeri, kültürü hiçbir şeyi olmayan Araplaşmış, Ortadoğu çöplerüyle karışmış bir çorba bu mu hayaliniz?

• Makine mühendisliği kazanan yetimini okutamayan devlete bak 😁

Evet o bendim. Okul harcını toparlayıp kaydımı yaptıramadım bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim sektörümde alnı secdeye değen kesimin %90ı her türlü hırsızlığı vs yapıyor. sadece gösteriş için de yapıor olablirler.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

Kafir çalacağına müslüman yesin

• gene mi zenci? bu tarikatçıların zenci ilgisi nereden geliyor? ben çözemiyorum...

• kafir dedikleri gayet etik davranıyor ama.

• Dilli yalaka koydugu resimdeki sartlari bile okumamis. Bir seyi savun veriklerinde bi okusalar bari.
    Turkiye cumhuriyeti vatandasi olmamak, sartini turkiye cumhuriyeti vatandasi olmak olarak degistirmis birde piskin piskin savunuyor. :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.