Şimdi Ara

diyanete yapılan çoğu eleştiri gereksiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • din dogmadır bunu kimse sonradan değiştiremez. Diyanet daha önceden var olan fetvalara sünnetlere ve kuranı kerime göre fetva veriyor ve verilen fetvalar yanlış değil islamla çelişmiyor. İslamı eleştirmeyi gözü kesmeyen insanlar diyaneti eleştiriyor.

• çin 1 roketle 8 uyduyu yörüngeye soktuk dediği gün ,8 parala 8 kattrilyon bütçeli diyanet sol elle yemek şeytan işidir açıklaması yaptı.çoğu eleştiri gereksiz diyen çıkıyo sonra..hadi hayırlı işler sizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

çin 1 roketle 8 uyduyu yörüngeye soktuk dediği gün ,8 parala 8 kattrilyon bütçeli diyanet sol elle yemek şeytan işidir açıklaması yaptı.çoğu eleştiri gereksiz diyen çıkıyo sonra..hadi hayırlı işler sizede

bu konuda eleştirilecek kurum diyanet değilki. git eleştirini tubitaka yap. diyanet kendi işini yapıyor gayette güzel yapıyor. gidip nasıl fırıncıdan domates satmasını beklemiyorsan domates satmadığı için onu suçlamyorsan diyanetide bu konuda eleştirmek anlamsız
  • Peki diyanet neden haramdan bahsetmiyor?

Çocuklara tacizden tecavüzden, kadına şiddetten bahsetmiyor?

Saray israf niye demiyor mesela??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Peki diyanet neden haramdan bahsetmiyor?

fetvalara bakarsan bulabilirsin. hergün bunları gündeme getirmenin anlamı yok ki.
  • Dinde faiz haramdır ama diyanet faizle de para kazanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş Allah bana 2 el veriyor.

ve ben sol elle yemek yiyemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Ritchie

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Peki diyanet neden haramdan bahsetmiyor?

fetvalara bakarsan bulabilirsin. hergün bunları gündeme getirmenin anlamı yok ki.

Bu gözler fazla tedbir Allah'ın gücüne gider tarzında hutbe de okudu.

Diyanetin neye göre çalıştığı belli, o yüzden gündeme getirmekte haklıyız...

• quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

çin 1 roketle 8 uyduyu yörüngeye soktuk dediği gün ,8 parala 8 kattrilyon bütçeli diyanet sol elle yemek şeytan işidir açıklaması yaptı.çoğu eleştiri gereksiz diyen çıkıyo sonra..hadi hayırlı işler sizede

Ya bi cacik bilmeden boş yorum atmayin karşilaştirdigin ülkelere bak

• Aslında eleştirilmesi gereken nokta şu diyanetin bütçesi neden bukadar yüksek iken bilim üretmesi gereken kurumların bütçeleri bukadar düşük?

Bu sorunun cevabını düzgün ve dürüstçe verebilirsek Çin niçin uzaya roket yollarken biz sol elle yemek yemeği tartıştığımızın cevabı da ortaya çıkar.

• Parsbey P kullanıcısına yanıt
    Bu yöndeki bir eleştiriyi bende desteklerim ama bugün Türkiye de bunu düşünecek kapasitede bir siyasetçi veya gazeteci yok varsa da ben görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.