Şimdi Ara

Diyanet: Sokaklarda dudak dudağa sevişen gençleri üzülerek görmekteyiz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
12.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yüzbaşı price kullanıcısına yanıt
    doğrudur, zaman zaman hayatımda envai çeşit manyaklıklar yapıyorum. bununla da mutluyum.



    ikinci satırınızda kendinizi özetlediğiniz için teşekkürler, her müslüman birey sizin gibi açık sözlü olamaz, aynı zamanda her müslüman birey sizin gibi zavallı da olamaz.



    ahlakınızı din ile şekillendirmeniz acizliğinizi gösteriyor zira.



    elinizden gelse öpüşenleri kıtır kıtır keseceksiniz din gereği. sorsanız "hoşgörülü bir din"



    sizin gibileri iyi bilirim.







    bu olay eskiden ikamet ettiğim uğur mumcu mahallesinde yaşandı. ne güzel "kuran, allah" diye şakırdıyor yakalanınca...



    bu tipler öpüşen gençlere müdahale edecek potansiyeldedir. Aynı zamanda çocuklara her yoldan musallat olacak da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum bir dine mensup olduğumu kim belirtti? Kafanda, internetten tükettiğin çeşitli materyaller sayesinde kaba saba kalıplar oluşmuş ve kendince milleti yargılıyorsun. Dinsizliğin toplumu ne seviyede dejenerasyona uğratabileceğinin küçük bir örneğisiniz sadece, din gibi bir aracın işlev dışı kalmış olması çok kötü cidden.

    Evet iddiana gelecek olursak, öyle pembe g*tlü bir özgürlükçü birisi değilim, hoşgörülü hiç değilim. Bu şu anlama gelmiyor,ben şiddet,taciz uygularım; bu zamana kadar kimseyle husumeti olmamış birisiyimdir. Bireysel bazda cezalandırma olayı her daim kötü sonuçlara gebe olur, dolayısıyla cezalandırma daha üst yapılar tarafından yapılmalıdır, ben veya herhangi biri tarafından değil.
    Evlilik dışı cinsel etkileşimin uzun süreçte toplum yapısına ne seviye zarar verebileceğini biliyorum (şimdi bu önermeye kanıt sunmaya kalksam koca bir makale yazmam gerekir, boşver o kısmını). Haliyle zina ve benzeri olayların, seviyesine göre 5 yıldan başlayan hapis cezasıyla çarptırılmasına gerek olduğunu düşünüyorum zira diğer türlü ne istediğini bilmeyen bireylerden oluşan cahil bir toplumda medeniyete zarar veren kanser hücreleri de bol olur. Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş vakası falan da değilim, o konuda kafanda bir soru işareti olmasın. Diyanet'te gayet haklı bu konuda.

    Ve son bir düzeltme : Ahlakı dinin şekillendirdiğini belirtmedim,okuduğunuzu anlamamışsınız,tam tersini belirttim. Ahlak dediğimiz şey zaten "insan"ların (en azından %90'unun) zihnine kazınmış genetik altyapısı olan bir yanlışlar-doğrular dizisidir. Din dediğimiz şey ile ise bu yanlış ve doğruları zaman içerisinde, daha görünür ve uygulanabilir hale getirmiştik ve ahlakın uygulanabilirliğini bir nebze olsun garanti altına almıştık. Şu an ise ahlakın uygulanabilirliğine dair hiçbir araç yok, internet sağolsun.İnternet yüzünden gereksiz ve yetersiz farkındalıklar edinmiş koca bir ergen,insan sürüsü açığa çıkmış vaziyette.

    Gereksiz pek çok farkındalık edinip imanınızdan olmuşsunuz ama mantıklı analiz yapabilecek miktarda farkındalık edinememişsiniz hala. Haliyle şu an, dinsizliğin ve ahlakın uygulanamamazlığının sonuçlarına dair dediklerimi anlamakta güçlük çekeceksinizdir zira zaten b*ka batmış batı kültürü hala idolünüz konumunda. Dolayısıyla, buhrana düştüğünüzde "varoluşal bunalım yhaaa,serotonin eksikmiş lhaaa" diyerekten zaman öldüreceğinize bu buhranın sebepleri üzerinde düşünmeniz hayrınıza olacaktır.
    İddia ettiğiniz gibi, kimseyi tanıdığınız falan yok, daha kendinizi tanımıyorsunuz. Önce kendinizi tanımaya çalışın, sonra başkalarını analiz etme işine girişirsiniz. Şu an ki halinizle, o yargıladığınız,videosunu attığınız dinci insanlardan bir gram farkınız yok, dogmalarınız farklı sadece. Onlar ahlakı uygulanabilir kılan dini kendi anlık çıkarlarına göre manipüle edip vicdanlarını rahatlatırken sizde ahlak kavramı için aynısını yapıyorsunuz ; fikrinizin olmadığı konuları ölümüne savunup sürekli benzetmelerle haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Üzücü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 31 Aralık 2018; 3:11:48 >




  • https://forum.donanimhaber.com/kizlarin-sporda-tayt-giymesi--136135409-2#136138699


    quote:

    Bunun abazalıkla ne alakası var ya? Onlar dap dar şey giyip kabak gibi ortaya çıkarınca bir şey yok, ben bakınca abaza.



    Yok ya , başka?



    aaa bak ne buldum burada. tayt giyen kızlara bakan mahkum adayı... fırsatını bulsa bismillah deyip saldıracak gariban kız çocuğuna / genç kıza / kadına...



    demek ki yanılmamışım...



    blokladığım iyi oldu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 31 Aralık 2018; 17:44:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzbaşı price kullanıcısına yanıt
    ikinci satırdan sonra okumaya bile gerek duymadım.



    aslında birinci satırdaki çelişkiyi de okumayacaktım ki, yazınıza bir şans vereyim dedim.



    dediğim gibi elinizden gelse kıtır kıtır keseceksiniz öpüşenleri. o zaman sevgililer sadece evlerinde muhabbet etsinler, dışarıya falan çıkmasınlar vs.



    çok tehlikeli bir bakış açısı... ancak sevgilisi olmayan hatta sevgilisi olup da sevgilisinden karşılık göremeyenler, kadın/kızlarla arası iyi olmayanlar bu cümleleri söyler...



    bu tarz problemler insanda pedofililiği getirir.



    üstte paylaştığım kişinin mesajının linkine tıklayıp okuyun ve neden bunları söylediğimi anlayın...



    selametle...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öpüşmek serbest olmalı ama yiyismek ve olayı abartmak yasak olmalı. öpüşmek de bir şey yok. cinselligi bu kadar baskılamayın sonra abazan millet oluyoruz.


    her neuse,
    aslında bölgeden bölgeye farklı kurallar da olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum,okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun ve biraz çaba gösterip anlamaya çalışamayacak kadar da tembelsin. İddialarına mesajımda zaten yanıt verdim, devamını getirmem gereksiz. Trol'sen amenna ama ciddiysen durum cidden vahim, yaşın da küçük değil. Umarım mantıklı bir kafaya erişebilirsin kendi hayrın ve çevrendekilerinin hayrı adına,ne diyeyim. İyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 31 Aralık 2018; 3:20:41 >
  • zamanında onlar yapamadıkları için kıskanıyorlar.aynı şey benim içinde geçerli itiraf edin beyler siz yiyiyeşemediğiniz için yiyişenleri kıskanıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Kapalı kapi ardında isterse 35 kisi dönsünler beni ilgilendirmez ama sokakta okulda hastanede öpüşmek tamamen yanlıs insanlarin ortak kullanım alanı olan yerde insanların mecburen bulunmak zorunda oldugu yerlerde siz bunu yapamazsınız



    Yaninda cocugu olan var görmek istemeyen var kötü etkilenebilecek zihinsel engelliler var gelisim caginda cocuklar ergenler var var oğlu var



    Kanunen yasak olmalı polisin uyarma görevi ve yetkisi olmalı



    Icki de ayni şekilde icip icip saga sola saldırıyorlar avrupada amerikada bile cogu yerde yasak gidip guzel guzel barlarinda demleniyorlar bizde ellerine sise sise alip ice ice geziyorlar saga sola atiyorlar çöplerini



    sokaga plaja isiyorlar insanlara sarkintilik ediyorlar



    Yobaz vs diyecekler pesinen bloklasin geçsin hergun bu bolumdeyim kimci oldugum ortada ben her zaman akildan mantiktan yanayım
    Yazık kıskandı galiba.




  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    fransız öpücüğü sıkıntı da normal öpüp geçse olmaz mı?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen içkiden nefret ediyorsun diye herkes etmek zorunda mı . bir de Türkiyede sadece Ankara ve Antalya mı var bi gez bakalım iç anadoluyu kaç tane pub göreceksin. içi boş konuşmayın .
    Diyanet bunlarla kafa yoracağına ziyaret ettiği Atatürk düşmanlarıyla parti falan kursun .
  • -Diyanet: Sokaklarda dudak dudağa sevişen gençleri üzülerek görmekteyiz..



    -Ben:

    Diyanet: Sokaklarda dudak dudağa sevişen gençleri üzülerek görmekteyiz







    Akıllarını cinsellikle bozmuş yobaz ve cahil kitle ya. Pipi aşağı pipi yukarı başka muhabbetleri yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bos yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence halk evlerinde öpüşülmeli beleş kek te var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Peony L kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın kesinlikle katılıyorum kıskanıyorlar hatta bazıları keşke benim olsada diyor kıskanç pis tacizciler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende boş konuşma. diyaneti Atatatürk kurduve böyle bir amacı yoktu.cahil seni.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz miladi bir takvimi kullanan bireyler olarak yılın başlangıcını kutluyorum. Yeni bir işe girdiğinde, yeni bir hayata başladığın her şeyin başlangıcında kendimde yenilenme, dinç olma yeni şeyler başarma isteği doğuyor. Bundan dolayı devletin resmi kullandığı takvim olan miladi takvime göre hareket edip yılın başını kutluyorum. Bu kutlama dediğim bunun sevinciyle hediyeleşme, yeni planlarla yapma beraber toplanma vs. Eğer hicri takvim kullanıyor olsak o zaman 1 ocak'ı değil 1 Muharram'i kutlardık. Gayrimüslimlerin yaptığı ise Noel'i kutlamaktır ve o 1 ocakta değil 25 aralıkta kutlanmaktadır. Bundan dolayı 1 ocak'da plan yapmanın gayrimüslimlere özenmek olduğu düşünmüyorum ve peygamber efendimizin dediği bu hadisin yılbaşını kapsamadığını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 88mph

    Bunlara göre zaten bir tek iki yetişkinin karşılıklı rızası ile yaşadıkları ahlaksızlık. Diğer herşey serbest; 4 kadın alıp grup yapmak, çocuk gelinler, kölelik, cariyelik, evlatlığının karısına hallenmek falan hep güzel ahlak...
    Eksik olmuş ben tamamlayayım, kölesinin karısına, kendi gelinine hallenmek, limitsiz karı alma hakkına sahip olmak,

    ve bunlar için özel ayetler indirmek




  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Zihniyete bak yahu! Asil kapali kapilar ardindaki igrenclikler sizi ilgilendirmeli. 2 genc opusmusse ne olmus??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dininin bunu emrediyor araştır öğren. O kafandakini biraz çalıştır ve bağlantıları kur. Daha dün foruma üye olmuş gelmiş burada millete hakaret ediyor yürü git işini adamın asabını bozma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 31 Aralık 2018; 11:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.