Şimdi Ara

DIY K150 ile PIC'e kaydetme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde gördüğünüz gibi DIY K150 programını indirdim. K150 kit almıştım bağladım. PIC 16F877A taktım ve programı çalıştırdım. Örnek bir kod yazıp bunu PIC e yüklemeye çalıştım. Entegreyi okuyor sorun olmuyor. Ancak HEX dosyasını açıp program butonuyla PIC e yüklemeye çalışınca sırasıyla aşağıdaki uyarılar çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Yada K150'ye uygun bir burn programı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

Resimde gördüğünüz gibi DIY K150 programını indirdim. K150 kit almıştım bağladım. PIC 16F877A taktım ve programı çalıştırdım. Örnek bir kod yazıp bunu PIC e yüklemeye çalıştım. Entegreyi okuyor sorun olmuyor. Ancak HEX dosyasını açıp program butonuyla PIC e yüklemeye çalışınca sırasıyla aşağıdaki uyarılar çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Yada K150'ye uygun bir burn programı var mı?

Sorun Çözüldü mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .mst

quote:

Resimde gördüğünüz gibi DIY K150 programını indirdim. K150 kit almıştım bağladım. PIC 16F877A taktım ve programı çalıştırdım. Örnek bir kod yazıp bunu PIC e yüklemeye çalıştım. Entegreyi okuyor sorun olmuyor. Ancak HEX dosyasını açıp program butonuyla PIC e yüklemeye çalışınca sırasıyla aşağıdaki uyarılar çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Yada K150'ye uygun bir burn programı var mı?

Sorun Çözüldü mü ?

maalesef hayır

• bilginiz var mı
  • quote:

bilginiz var mı

Hayır.. :( bende ebay'dan almayı düşünüyordum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arduino ile LOGO yapma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.