Şimdi Ara

divxm.com kapandımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
18.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteye 4 gündür giremiyorum kapandımı acaba ?

• up
  • büyük ihtimal bakım vardır
  • nerdeyse bi hafta olucak hala kapalı. Eğer bakımsa bu kadar sürmemeli. Bence bi sıkıntı oldu.
  • alternatifi tavsiye edicek varmı ? (pm)
  • %90 kapandın. 20 gündür taşıma yapacaklar yapamadılar. Bi de kendilerini çok profesyonel sanıyorlardı. Bir avuç ukala adamın açtığı site bu kadar olur anca. Ayrıca torrent varken bu tarz sitelere hiç gerek yok.
  • site hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bir anda yok oldu:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    SagopaKajmer.org Kapanmış
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı konuyu şimdi bende acacaktım, site uzun süredir kapalı ne zaman acılır takip ettiğim bir siteydi bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quike

%90 kapandın. 20 gündür taşıma yapacaklar yapamadılar. Bi de kendilerini çok profesyonel sanıyorlardı. Bir avuç ukala adamın açtığı site bu kadar olur anca. Ayrıca torrent varken bu tarz sitelere hiç gerek yok.

adamların karakterleri beni ilgilendirmez. Ben senelerdir o site aracılığıyla film dizi indirdim onlar sayesinde yeni çıkan dizilerden haberdar oldum. Ben bunlar kadar hızlı iş yapan görmedim. Site çok hızlı ve düzenli çalışıyordu. Lütfen emeğe saygı biraz. Site kapandığından beri dizileri google dan aramak zorunda kalıyorum. Diğer siteler malesef bu konuda çok yavaşlar.

Torrent konusuna gelirsek, şahsen bana göre bişey değil saniyede 30 la 60mb/sn download hızına torrentle ulasamadım. Yukardanda anlayacağın gibi hız benim için önemli. Geçen gün torrentten bişey indirdim 9 gb 2 saat sürdü. Eğer upload sitelerinden bulabilseydim bu süre 5 dakkayı geçmicekti o yüzden mümkün olduğunca torrenten uzak kalmaya çalışıyorum.

• Kapandı mı vay be 2008'de üye oldum oraya 2012 yılına kadar oradan indirme yaptım sonra torrent'e geçtim.

@batuhangultepe

buzlas.net diye bir site var oraya bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 17 Nisan 2013; 3:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Kapandı mı vay be 2008'de üye oldum oraya 2012 yılına kadar oradan indirme yaptım sonra torrent'e geçtim.

@batuhangultepe

buzlas.net diye bir site var oraya bakabilirsin

eyvallah sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhangultepe

quote:

%90 kapandın. 20 gündür taşıma yapacaklar yapamadılar. Bi de kendilerini çok profesyonel sanıyorlardı. Bir avuç ukala adamın açtığı site bu kadar olur anca. Ayrıca torrent varken bu tarz sitelere hiç gerek yok.

adamların karakterleri beni ilgilendirmez. Ben senelerdir o site aracılığıyla film dizi indirdim onlar sayesinde yeni çıkan dizilerden haberdar oldum. Ben bunlar kadar hızlı iş yapan görmedim. Site çok hızlı ve düzenli çalışıyordu. Lütfen emeğe saygı biraz. Site kapandığından beri dizileri google dan aramak zorunda kalıyorum. Diğer siteler malesef bu konuda çok yavaşlar.

Torrent konusuna gelirsek, şahsen bana göre bişey değil saniyede 30 la 60mb/sn download hızına torrentle ulasamadım. Yukardanda anlayacağın gibi hız benim için önemli. Geçen gün torrentten bişey indirdim 9 gb 2 saat sürdü. Eğer upload sitelerinden bulabilseydim bu süre 5 dakkayı geçmicekti o yüzden mümkün olduğunca torrenten uzak kalmaya çalışıyorum.

saniyede 60 mb indirme hızını nerden buluyon acep

• Eskiden her gün giriyordum sonra torrentle tanıştım tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

Eskiden her gün giriyordum sonra torrentle tanıştım tabi

torrent tamamen şans işi. size ına peers kısmına bakıcanda yüksekse indircende o indirdiğinde hd görüntü olucak yada çakma hd olucak yada hiç olmayacak. bu yüzden işini şansa bırakarak indirme yapıyorsun. ama divxm gibi ortamda ss lerle görüp bakıp aklına yatarsa indiriyorsun.

torrent in tek avantajı tek link olmasıdır. sabah indir akşam bitsin. onun dışında bir avantajı yok
  • ne güzel Türkçe DD 5.1 ve DTS sesleri indiriyordum oradan kapanmış mı başka site var mı acaba böyle ses bulabileceğim arşivi geniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 17 Nisan 2013; 11:43:18 >
  • Kaç gün geçti site hala kapalı. Alternatifi yok gibi.
  • Sanırım site kapandı ben alternatif olarak Divxzevki.com'u ve Dizimatik.com'u kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 18 Nisan 2013; 18:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

quote:

Ben saniyede 125mb down cıktıydım ( ssd takılıydı sunucu makinede ) localde 10 gbpsye kadar erişim vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

quote:

Ben saniyede 125mb down cıktıydım ( ssd takılıydı sunucu makinede ) localde 10 gbpsye kadar erişim vardı

o hızda varya tüm yabancı dizilerin hd versiyonu tüm sezonları max 1-2 saatte iner

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.