Şimdi Ara

DivX için Kulaklık Önerisi Lütfen (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)PC'imde sürekli divx izliyorum, çok fazla kulaklıkla müzik dinlemiyorum. 2 metre civarında kablosu olan kaliteli bir kulaklık arıyorum.
    Kapalı olabilir. Ama kulak içi, earbud falan istemiyorum.
    KOSS TV21 modeli var ama nasıldır bilemedim. Acaba önerebileceğiniz kaliteli bir kulaklık var mı?

2) Mesela Koss KSC75 modelini aldım diyelim. Kablosu yetmedi ve bir şekilde uzatma aldım. Bu uzatma ses kalitesini düşürür mü?

3) Creative Audigy ses kartım var. Çıkışın ucunda da HAMA ikili çevirici. Hem kulaklık, hem hoparlör çıkışını vbirden vermem gerekiyor. Bu aparat ses kaybına neden olur mu?

• Bence kablosuz bir kulaklık almalısın.SONY - MDR-RF800RK güzel bir seçim olabilir.
  • Benim tavsiyem sennheiser hd202, kendim film izlerken kullanıyorum ve çok memnunum.
  • kablosuz kulaklık zararlı.Koss al basslar tizler midler güzel kulaklık ur40.
  • uzatma ses kalitesini düşürmez 1.8 m manathan aldım 4 ytlye ses kalitesinde değişme yok.Ses kalitesi dvd ile de alakalı.
  • HD 202 aldım. Muhteşem. :)
  • Uzatma ses kalıtesını pek etkılemez ancak 2lı aparat kesın dusurur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim Tun4. Sayende kulaklığımın performansı arttı. Ayrıcıyı çıkarttım ve ses kalitesinde bariz değişim oldu.

Eyvallah kardeşim.
  • güle güle kullan.
    hd202 güzeldir gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.