Şimdi Ara

Divinity: Original Sin 2 %100 Türkçe Yama (MAKİNE ÇEVİRİ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
7
Favori
51.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba oyunu bugün satın aldım yamayıda indirdim versiyon aynı belirtilen klasöre de attım fakat türkçe olmadı yardımcı olabilecek var mı

• doğruyol farklıymış ayarlardım teşekkürler yama için

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Divinity Original Sin 2\DefEd\Data\Localization

• fonex33x kullanıcısına yanıt

sana cevap vermek için oturum açtım sen adamın dibisin. 

• İndirip bakan arkadaşlar çevirinin kalitesini söyleyebilir mi acaba? Tamam biliyorum emek var arkada ama Final Fantasy 15 gibi ise çeviri, oyunun hikayesinin anlaşılacağını zannetmiyorum. Değilse hemen oyunun satın alıp oynarım.

• 56

Kardeş öncelikle eline emeğine sağlık.Pillars of eternity 2 deadfire içinde bir yama yapabilirmisin diye sormak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca böyle kötü bir çeviri görmedim. Atıyorum kelimeleri bir yerde öldür diyorsa çeviri naber diye çevirmiş hani o denli birbiriyle alakasız saçma sapan şeyler gördüm. İngilizce oynayın.

• Bende baktım gerçekten baya kötü ama saolsun arkadaş yine uğraşmış buraya koymuş...

• DİKKAT: Yama Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition son verisiyonuyla çalışıyor ancak dosyanın atılacağı yer gog versiyonu için yanlış yazılmış, eğer yamayı çalıştıramadıysanız siz de aynı hatayı yapmış olabilirsiniz kontrol edin...

gog versiyonunda definitive edition için ayrı bir bölüm var, çoğu insan ilk mesajda gösterildiği gibi direk yamayı oyunun kurulu olduğu ana klasördeki yere yani

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition\Data\Localization bölümüne atacaktır

Bunu yaparsanız yama sadece düz Divinity Original Sin 2 de çalışır, Divinity Original Sin 2 Definitive Edition da ingilizce olarak çalışacaktır çünkü

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition için ana klasörde ayrı bir bölüm var bu gözden kaçıyor

Divinity Original Sin 2\DefEd\Data\Localization

yamayı buraya atacaksınız ama

gog versiyonunda yama buraya atılacak ve özellikle belirteyim burada yamadan başka ingilizce bir dosya işte Englishyedek.pak , Englishkopya.pak filan gibi bir dosya bırakılmayacak sadece burada verilen yama dosyası oalcak aksi taktirde yama yine çalışmayacaktır. ( Burada başka dosya bırakılmayacak dedim diye Localization içindeki tüm dosyaları silmeyin, sadece English.pak dosyasından bahsediyorum   )

NOT: Yama benim için gayet yeterli, bu oyunu anlayarak oynamak büyük nimet, ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 6 Mayıs 2021; 21:22:36 >

• fonex33x kullanıcısına yanıt

<attribute id="Value" value="English" type="20" /> belirttiğin konumda ki dosya da yazım benim bu şekilde ancak yine de yama türkçe olmuyor. Herhangi başka bir sorun olabilir mi?

• Sıralı oyun sistemi olan oyunları normalde sevmem türkçe yama olunca şans veriyim dedim. Gerçekten bu kadar sardığım oyun az türde oldu. Türkçe yamayla birlikte oldukça güzel gitti emeğinize sağlık

• herofahri kullanıcısına yanıt

Kardeş Arkadaşa söylesen pillars of eternity 2 deadfire için de bir yama yaparım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirebileceğim yer var mı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.