RTX 4070 Super Sistemi Alınır mı?
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatına değer mi? Bir eksiği filan var mı?
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Ya da önerebileceğiniz daha iyi kulaklık var mı bu fiyat bandında.
27" 2K Monitör Tavsiyesi
Bu 3 monitörden birini almak istiyorum ama kafam iyice karıştı. Tavsiyenize ihtiyacım var. Ya da sizin daha iyi dediğiniz monitör var mı?
Windows 11 Ses Ayarları Çalışmıyor
Durduk yere bir sorun oluştu bilgisayarda. Kablolu kulaklığımı(Razer BlackShark V2 X) kullandığımda sesi ayarlayamıyorum. Bluetooth kulaklığımı bağladığımda ise ses ayarları çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
RDR 2 oynamak istiyorum ama su hatayı bir türlü geçemedim. İlk 4-5 saatte bir sıkıntı yoktu. Şimdi bu hatayı vermeye başladı. Forumlardaki çözümleri yaptım ama hala hata veriyor.
Intel Core i5 12400F.
ASUS Dual RTX 3070.
Adata XPG Spectrix 16 GB 3200 MHz RAM.
QCY T11 Bluetooth kulaklığım var. Oyun oynarken ya da müzik dinlerken mikrofon devreye girdiğinde ses arka plandan gelmeye başlıyor(sanki başkasının bilgisayarından geliyormuş gibi). Bunu sadece aygıt yönetisicin'den hands-Free özelliğini kaldırdığımda düzeltebiliyorum. Ama bu sefer de Discord mikrofonu görmüyor. Ne yapmam lazım nasıl düzeltebilirim bu sorunu? Rica etsem yardım edebilir misiniz_
Bütçem bu kadar +-2k. Rica etsem tavsiyede bulunur musunuz?
Cl17 mi Cl16 mı almalıyım
ADATA XPG Spectrix D50 ROG Sertifikalı 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL17 Gaming RAM
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram - CMW16GX4M2C3200C16
Bu iki ram arasından seçmem lazım. Hangisini almalıyım. 180₺ fark var aralarinda.
27k Bütçe Sistem Tavsiyesi
Bútçem 27k dostlar. Rica etsem yardımcı olur musunuz? (Sadece kasa)
Mesut çevik'in videosundan gördüm. Stoklar yenilenince almayî düşünüyorum sizce nasıl tavsiye eder misiniz? Bu fiyat bandında daha iyisi toplanır mı?
Hayatımızda ki bütün böcürtleri kovalım.! |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.786 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun