Şimdi Ara

Divine ve Beyond Divinity yenilendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Divinity serilerinin yapımcısı Larian geçtiğimiz haftalarda ilk göz ağrısı Divine Divinity'yi remastered yaparak digital distribution yöntemi ile yeniden piyasaya süreceğini belirtti. Oyun yeni sistemler ve XP/Vista/7 için tam uyumlu hale getirilecek. Varsa kalan buglar halledilecek. En güzel haberlerden biri oyunu istediğimiz çözünürlükte oynayabileceğiz, geniş ekran desteği de olacak. İstersek full HD oynama imkanımız bile bulunmakta. Oyuna bir editör de eklenebileceği söylentiler arasında.

Oyun disk olarak piyasaya çıkartılmayacak ve sadece internetten satın alınıp download edilebilecek. Ne zaman çıkacağı ve hangi digital dağıtım sitelerinde yayınlanacağı hakkında tam bilgi yok ama gog.com ve steam en olası adaylar olarak görülüyor. Fiyat olarak da 6 ila 10 dolar arası bir paraya satılacak.

Gelişmeler içinwww.larian.com'dan forum sayfasını takip edebilirsiniz.

Sizi bilmem ama ben bu yeni sürüm ve yükseltilmiş çözünürlük ile oyunu bir daha oynamayı düşünüyorum. Divinity hayranlarına duyrulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 24 Kasım 2009; 13:49:07 >

• Bu aksam bakacağım oyuna.
  • çok güzel haber ya keşke dvdsi yada cd şeklinde yapsalardı ama buna da değer x) benimki koleksiyon için.

tarih belli değil çıkınça bakalım

Larian Armoru kullanan yokmu ya hiç treasure map den gizli hazine olayı wardı.Onu bulunca armorda ordaydı
  • Haber için teşekkürler,oldukça sevindim bu olaya.Oyunun max çözünürlüğü 1024x768'di yanlış hatırlamıyorsam.Küçük bir hile ile istediğimiz boyuta getiriyorduk.Hatta hdd'de duruyor halen screen aldım
    Rpg seven arkadaşların kesinlikle oynamasını tavsiye ederim.Ben bitirene kadar başından kalkamamıştım.

• Güzel haber.Tekrar tekrar oynamaya değecek bir oyun gerçekden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Haber için teşekkürler,oldukça sevindim bu olaya.Oyunun max çözünürlüğü 1024x768'di yanlış hatırlamıyorsam.Küçük bir hile ile istediğimiz boyuta getiriyorduk.Hatta hdd'de duruyor halen screen aldım
    Rpg seven arkadaşların kesinlikle oynamasını tavsiye ederim.Ben bitirene kadar başından kalkamamıştım.

zzhuahuha

ya içim bi hoş oldu ss'i görünce köyün dışındaki şövalyeye dalmıştm üstündekini alayım diye :D ama durum pert

sonra mezarlığın üstünden çiçek alınca zombie jack wardı :D ilk çıktığında mezarlıktan tek yemiştim x)

ahah ya özledim nan

• Oyunun yenilenmiş sürümü gog.com'da satılmaya başladı. 6 dolara satın alıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu ayın ortalarına doğru da Beyond Divinity'i satmaya başlayacak site.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirdim ve efsaneme kavuştum bence kaçırmayın,bilgiyi paylaşan GÖKYABGU kardeşime teşekkür ediyorum saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

İndirdim ve efsaneme kavuştum bence kaçırmayın,bilgiyi paylaşan GÖKYABGU kardeşime teşekkür ediyorum saygılar...

Birşey değil, ben de satın aldım gogdan. Daha önce kutulusunu almıştım ama böyle bir klasik bir daha satın alınmayı hakediyor bence. Ayın ortasına doğru da Beyond Divinity gelecekmiş. Onu da satın almayı düşünüyorum.
  • Beyond'u bende kaçırmam...
  • çok güzel haber. say deseniz ilk 5 oyunumun içinde olacak bir oyundu. geçen yaz tekrardan yükleyip oynamıştım. şimdi bu yeni sürümüde oynamak farz oldu :)
  • gog.com Beyond Divinity'nin yenilenmiş sürümünü de satışa sundu. DD 6 dolardı, bunu da 10 dolardan alabiliyoruz. Divine Divinity kadar olmasa da Beyond Divinity de güzel bir RPGdir. Bu oyunda iki kişiyi yönettiğimizden daha taktiksel bir oynanış hakimdi oyuna. Bu ay Divine Divinity ile birlikte Sanitarium'u aldım gogtan. Kotayı doldurdum bir daha ki ay Beyond Divinity'yi alacağım. (Kredi kartım ağlıyor )

Starforce belası olmadan oyunu oynamak güzel olacak. Oyun ilk çıktığında starforce koruma programı yüzünden kopyasını bulamamıştım. O kadar aramıştım ki. Zaten orjinalini bulmak da imkansızdı türkiye sınırları içinde. Derken oyunu bir yıl sonra bir arkadaşın Ebay hesabı sayesinde Amerikadan getirtmiştim. Daha sonra starforce kopya korumasını kaldıran bir yama da çıktı, oyun Türkiye'de piyasaya çıktı falan ama oyun illet starforce sürücülerini yine de yüklüyordu.

Yeni versiyon hem beni bu illetten kurtaracak hem de disk versiyonunun en son patchinde olmayan bazı düzeltmeler ile birlikte gelecek (hatta geldi bile ).

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

gog.com Beyond Divinity'nin yenilenmiş sürümünü de satışa sundu. DD 6 dolardı, bunu da 10 dolardan alabiliyoruz. Divine Divinity kadar olmasa da Beyond Divinity de güzel bir RPGdir. Bu oyunda iki kişiyi yönettiğimizden daha taktiksel bir oynanış hakimdi oyuna. Bu ay Divine Divinity ile birlikte Sanitarium'u aldım gogtan. Kotayı doldurdum bir daha ki ay Beyond Divinity'yi alacağım. (Kredi kartım ağlıyor )

Starforce belası olmadan oyunu oynamak güzel olacak. Oyun ilk çıktığında starforce koruma programı yüzünden kopyasını bulamamıştım. O kadar aramıştım ki. Zaten orjinalini bulmak da imkansızdı türkiye sınırları içinde. Derken oyunu bir yıl sonra bir arkadaşın Ebay hesabı sayesinde Amerikadan getirtmiştim. Daha sonra starforce kopya korumasını kaldıran bir yama da çıktı, oyun Türkiye'de piyasaya çıktı falan ama oyun illet starforce sürücülerini yine de yüklüyordu.

Yeni versiyon hem beni bu illetten kurtaracak hem de disk versiyonunun en son patchinde olmayan bazı düzeltmeler ile birlikte gelecek (hatta geldi bile ).

Hocam gog'daki beyond divinity'de,divine divinity'de olduğu gibi patch'te olmayan düzeltmeler ve daha çok çözünürlük desteği varmı?Birde divine divinity aldıysan eğer yeni çözünürlükler eklemişlermi?1920x1200 çözünürlük desteği varsa almayı planlıyorum çünkü.

• gog.com sitesinde beyond divinity'yi buldum ben. divine divinity göremedim..

http://www.gog.com/en/gamecard/beyond_divinity/

bu oyunun eskisinden farkı var mı arkadaşlar? win7 yazmıyor uyumlulukta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabor

gog.com sitesinde beyond divinity'yi buldum ben. divine divinity göremedim..

http://www.gog.com/en/gamecard/divine_divinity
    Beyond divinity çok daha kötü bi oyun bence divine divinity'den.Fiyatının daha pahalı olması komik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 8 Aralık 2009; 22:12:57 >

• quote:

Hocam gog'daki beyond divinity'de,divine divinity'de olduğu gibi patch'te olmayan düzeltmeler ve daha çok çözünürlük desteği varmı?Birde divine divinity aldıysan eğer yeni çözünürlükler eklemişlermi?1920x1200 çözünürlük desteği varsa almayı planlıyorum çünkü.

Divine Divinity'de patch de olmayan skilller ile ilgili bug düzenlemeleri var. Her türlü çözünürlükte çalıştırabiliyorsun oyunu. Bunu da oyunun windows menüsünde ufak bir ayar ekranı var oradan yapıyorsun. Ancak sanırsam 1600'den sonrasını pek önermiyorlar. Karakterler çok küçük oluyormuş. Ben 1440*900'de denedim gayet de güzel oldu.

• quote:

Divine Divinity'ye şuradan ulaşıp satın alabilirsin:

Beyond Divinity'nin eskisinden farkı daha lineer bir yapıda olması (DD daha geniş, gezilecek ortamlar sunuyor), ve de karakter grafiklerinin DD'ye göre üç boyutlu olması. Yani 2d arka plan üzerine, 3d karakter ve yaratıklar oturtulmuş. Zoom in olanağın da var. Ayrıca Beyond Divinity'de birbirlerine soulforge ile bağlanmış iki karakteri yönetiyorsun. Yane DD'ye göre daha taktiksel. BD, DD'ye göre chapterlara ayrılmış, bir dünyaya gidiyorsun oradaki görevleri tamamlayıp başka bölgeye gidiyorsun falan. Ama ilginç karakterler ve mekanları ziyaret ediyorsun. DD'yi oynamadıysan önce onu öneririm.

Win7'de çalışması lazım. Çünkü 7 Vista üzerine inşaa edilmiş bir sistem ve Vista'da çalışan bir oyunun 7'de çalışmaması biraz zor.

• quote:

quote:

Beyond divinity çok daha kötü bi oyun bence divine divinity'den.Fiyatının daha pahalı olması komik olmuş.

Bence de BD DD'den daha iyi değil, ama kötü bir oyun da değil. Sanırsam daha yeni olduğundan böyle yapmışlar. Beyond Divinity'nin bu indirilebilir sürümünde çok da artı bir özellik yok. Ama, benim için bir artısı var ki o da şu: Oyunun disk sürümü illet Starforce kopya koruma programının driverlarını bilgisayarınıza bir güzel kuruyordu. 1,47 patchi ile bu illetten kurtulduk, ancak yine de driverlar bilgisayarda Starforce Removal Tools kullanmazsanız kalıyordu. Gog versiyonunda ise kopya koruma yok, bilgisayara starforce driverı kuran yok, kurup oynuyorsunuz. Bence tek artısı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Divine Divinity'de patch de olmayan skilller ile ilgili bug düzenlemeleri var. Her türlü çözünürlükte çalıştırabiliyorsun oyunu. Bunu da oyunun windows menüsünde ufak bir ayar ekranı var oradan yapıyorsun. Ancak sanırsam 1600'den sonrasını pek önermiyorlar. Karakterler çok küçük oluyormuş. Ben 1440*900'de denedim gayet de güzel oldu.

Cevaplar için teşekkürler hocam.Forumunuda biraz araştırdım eskiden 1920x1200 yaptığında oyunun menüsünde ve haritasında ekrana sığmama gibi bir sorun oluyordu,şimdi o sorunda çözülmüş tam oturuyormuş ekrana.Bu çok önemliydi benim için.Bugece indireceğim oyunu.

• Kaçırmayın dostlar,fiyatıda cazip ben indirdim kurdum hatta bitirdim şimdi yeniden başlıcam ne varsa eskilerde var abi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.