Şimdi Ara

Divine Edges Online[Açık beta 8 Kasım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
15.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İniyor şuan girerim bi iki saat içerisinde
  • Oyunun boyutunun küçük olduğunu görünce indirdim, 15dk sürdü.
    İlk önce oyun beklemediğim kadar kalabalık.Bu kadarını beklemiyordum diyebilirim.
    Bana göre oyun 5 sene önce çıksa güzel derdim ama günümüze hitap etmiyor.10 lvle kadar dayanıp sildim oyunu.
    Zaten oyundakilerin konuşmasından anladığım kadarıyla çoğu metin2 den gelmiş.
    Ben size denemenizi tavsiye ederim, zaten boyutu küçük, kendi gözlerinizle görün
  • Boi den hiç bi farkı yok bunun arayüz vs vs kıllandım iyice :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

Boi den hiç bi farkı yok bunun arayüz vs vs kıllandım iyice :D

Emin ol oynanış ve diğer etkenleriyle fazlasıyla boi'den farklı oyunda pk denen unsur ön planda en büyük fark bu mesela!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorpgamer

quote:

Emin ol oynanış ve diğer etkenleriyle fazlasıyla boi'den farklı oyunda pk denen unsur ön planda en büyük fark bu mesela!

Oyundaki isminde aynımı burayla ? Aynıysa gördüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

quote:

Oyundaki isminde aynımı burayla ? Aynıysa gördüm seni

Hayır oyundaki ismim Magusex level 19

• vallahi saçma maçma ama görevlerden ötürü oynamaya daldım ve şuan 28 lvl +9 yayım var

oyundaki nickim : EddieWalker

varsa item yardımına ihtiyacınız +5 bow var boşta verebilirim pm atın yeterli.

hem clanda kurabiliriz belki
  • Ben bi klana girdim ama dh olarak kurarsak gelirim.Zindan görevlerini filan yaparız.33 oldum bende.

Divine Edges Online[Açık beta 8 Kasım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 9 Kasım 2011; 9:21:25 >
  • Bu 3 tane ırk-millet ne derseniz deyin.Onu ne zaman seçiyoruz ? Birde ben en köşedeki asalı olanı seçmiştim karakter ekranında.Ama sadece asa olması yeterli sanırım yetenekler için.Orada seçtiğinin bir önemi yok gibi

Bu arada oyun güzel görüntü olarakta hoş.Denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 9 Kasım 2011; 9:22:44 >
  • quote:

Ben bi klana girdim ama dh olarak kurarsak gelirim.Zindan görevlerini filan yaparız.33 oldum bende.

Klanı sen kur ben 26 level'im en yüksek sensin kur klanı geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Bu 3 tane ırk-millet ne derseniz deyin.Onu ne zaman seçiyoruz ? Birde ben en köşedeki asalı olanı seçmiştim karakter ekranında.Ama sadece asa olması yeterli sanırım yetenekler için.Orada seçtiğinin bir önemi yok gibi

Bu arada oyun güzel görüntü olarakta hoş.Denemenizi tavsiye ederim.

26 oldumda onu bende pek anlayamadım galiba evet elindeki silaha göre stat dağıttığın için başta seçtiğin class'ın pek önemi yok bu arada ırkı 25 levelda seçiyosun benim ırkım Öfkeli Rüzgarlar.
  • Sağ altta dükkan butonu var.Ordan puanla sınıf kağıdı satılıyor.Ordan alabilirsiniz sınıf seçimini.
  • quote:

Sağ altta dükkan butonu var.Ordan puanla sınıf kağıdı satılıyor.Ordan alabilirsiniz sınıf seçimini.

Ben sınıf kağıdı diye bir şey göremedim Alışveriş butonunda tam ismi ne?
  • quote:

quote:

Sağ altta dükkan butonu var.Ordan puanla sınıf kağıdı satılıyor.Ordan alabilirsiniz sınıf seçimini.

• quote:

quote:

quote:

ben zaten 30 olmadım 30 olunca alıcam

• 09.11.2011 15:07:42 ICMP paketinde gizli kanaldan yararlanma algılandı ***** 188.138.24.150 ICMP bunu gördükden sora dahada sallamam xD
  • "Acayip şanslı bir insansın, bugün mide fesadım var o yüzden seni öldürmiyicem." diyen bir NPC ile karşılaştım

+18 bi klan falan var mı ?
  • şahsen bende boi ye benzettim ama türkçe olduğu için oynanabilir
  • quote:

09.11.2011 15:07:42 ICMP paketinde gizli kanaldan yararlanma algılandı ***** 188.138.24.150 ICMP bunu gördükden sora dahada sallamam xD

Neki bu
  • oyuna girerken kişisel güvenlik duvarı ile ilgili :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.