Şimdi Ara

Divine Edges Online[Açık beta 8 Kasım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
15.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun tam olarak sabah 10da açılacak klan arayan arkadaşlar varsa ;https://www.facebook.com/Hidden.Kingdomm bizlere katılabilirler
  • biraz saçma geldi bana bu ingilizce olmadan türkçe açılıyor sanki adamlar oyunu kendi yapmışlar bir tuhaflık var ama bakalım
  • Bi iş var bunun içerisinde direkmen battle of immortals'ın kopyası sanki chat barı görev yeri herşey bu arada war of immortals'la aynı tarihte indirilmeye hazır hale gelmiş tuhaf yanıda bu ilk woi'yi indircem divine edgesde güzel gözüküyor ama biraz beklicem ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

Bi iş var bunun içerisinde direkmen battle of immortals'ın kopyası sanki chat barı görev yeri herşey bu arada war of immortals'la aynı tarihte indirilmeye hazır hale gelmiş tuhaf yanıda bu ilk woi'yi indircem divine edgesde güzel gözüküyor ama biraz beklicem ben

Helal olsun,ben de aradım bulamadım.

Hatta aynı yakın tarihlerde OB/CB oyunlari araştırdım,demek gözden kaçmış.

"Battle of immotlas" ile ayni "Engine" ni kullanıyor.

Görünüşe göre "War of Immortals"'un türkçe arayüz uygulanmış hali olacak.Gerçi oyun içi görüntülerde çince arayüz var.

Client 'da değiştirmişlerdi herhalde.

Edit:internette bakdım da "War of Immortals" Battle of the Immortals 2 olarak ifade ediliyor.Konuda bahsedilen aynı oyun mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 7 Kasım 2011; 15:43:34 >

• Yarın bende oyundayım beğenmezsem silerim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

biraz saçma geldi bana bu ingilizce olmadan türkçe açılıyor sanki adamlar oyunu kendi yapmışlar bir tuhaflık var ama bakalım

ama bakarsan araf , kabod , cengizhan2 gibi oyunlar zaten direk çinden alınıp ingilizcesi olmayan oyunlar tr piyasası için hepsi özel olarka seçiliyor firmalar tarafından aslında kumar ama tutarsa işte
  • iyide daha önce duymadığımız bir firma bana pek güvenli gelmiyor forumlarına bakarsan oyunun anlarsın.
  • yeni oyunlara böyle ön yargılı olmamalı bence biz deneyipgörelim sizlere bilgi veririz:)
  • Ama hala aklıma takılan bir soru var niye War of İmmortals ve Divine Edges aynı tarihte çıkıyor.. Woi battle of immortalsin gelişmiş halii peki Divine Edges o Perfect World Entertainment şirketi tarafından üretilmemiş...
    Ben bir gariplik seziyorum ya siz?
  • ya aslına bakarsan bende woi taraftarıyım oyunu denemeye karar verdim ama . klanımızda 55kişi oldu şuan. eğer bi sıkıntı sezersek tabiki arazı olucaz:)
  • "Ey insanlar içinde kendiliginden bir botu olan oyundan ne beklersiniz..!!"

:)
  • Oyun fena değil.Yanlız boi'ye benzemiyor
  • oyun açılmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FallenDragon

oyun açılmadı mı ?

Açık ?
  • Girenler player sayısı hakkında bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Girenler player sayısı hakkında bilgi verebilir mi?

Normal.Aşırı bir yoğunlukta yok,az kişide yok yani.
  • çok ilginç daha youtubeda gameplay videosu yok betasından beri xD
  • Ben başladım oyun fena değil nickim Magusex
  • Başlayanlardan oyun içi resimler paylaşmasını bekliyoruz.
  • Taş naklet görevinde kaldım.Yapabilen varmı ? + ss

Divine Edges Online[Açık beta 8 Kasım]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.