Şimdi Ara

Divine Edges Online[Açık beta 8 Kasım] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
15.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 16 m para satılır 100 tl ilgilenen varsa 100 tl pm yada 05376172223
  • Varmı aktif oynuyan... Ben 50-40 lvl kılıç, 47 lvl asa, 35 lvl yay 4 çarla oynuyorum. isteyene oyun hakkında yardımcı olabilirim..
  • Ya oyunu şimdi indirdim ama antivirüs programım bu oyun sakat deyip kaldırdı bilgisayardan daha kurmadan ne oldu anlamadım :S Şimdi yeniden indiriyorum ama sanırım yine aynı sorunla karşılaşacağım. Yol gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypsibremetes

Ya oyunu şimdi indirdim ama antivirüs programım bu oyun sakat deyip kaldırdı bilgisayardan daha kurmadan ne oldu anlamadım :S Şimdi yeniden indiriyorum ama sanırım yine aynı sorunla karşılaşacağım. Yol gösterin

antivirü pasif hale getir sonra indir
  • Tamamdır oyundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 28 Aralık 2011; 20:01:20 >
  • Yav 20. level ana görevinde hata var. Ne yapmam gerektiği tamamen ingilizce yazıyor. Sanırım bir ruh yeşimi istiyor oda bende var fakat görevi nereye vercem ne yapcam hiçbiri görünmüyor bundan önceki görevlerde rahat rahat kendisi gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypsibremetes

Yav 20. level ana görevinde hata var. Ne yapmam gerektiği tamamen ingilizce yazıyor. Sanırım bir ruh yeşimi istiyor oda bende var fakat görevi nereye vercem ne yapcam hiçbiri görünmüyor bundan önceki görevlerde rahat rahat kendisi gidiyordu.

Sanırım o taşı ruhlu silaha basıcaksın.
  • 2-3 günlük izlenimlerimi yazacak olursam, asla vakit kaybedilecek bir oyun değil. Oyunda inanılmaz hatalar var, şimdi başlasalar düzeltmeye 1 yıllarını alır ki ortada bununla uğraşacak bir yapımcı falan, hatta tek bir Allah'ın kulu yok. Oyun Allah'a emanet gidiyor. İlk başta ncplerin isimlerinin Türkçe olmasına falan sevinmiştim ama dilde de akıl almayacak hatalar mevcut. Bu oyunu bu şekilde kim neyine güvenerek piyasaya sürdü bilmiyorum. Amatör bile diyemeyeceğim yayıncı arkadaşlara. Şuan itibariyle oyunu bırakmış bulunuyorum zaten daha fazla da tahammül edilemezdi. Oyunun böyle giderse birkaç aya kapanacağını öngörüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 31 Aralık 2011; 23:12:27 >
  • oyunda söylentiler çıkmış tam bilmiyorum ama bazı oyun yöneticileri playerlara yardim ediyorlarmış vs.
  • Aynen öyle tüm Türkçe oyunlarda oluyor yardım fakat bu oyunda abartıydı..
  • Bugun başladım ve gayet sardı diyebilirim aradığım şeydi galiba
    Bu kadar kötülenmesin sebebi anlamamış olsamda firmadan dolayı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 2 Şubat 2012; 4:34:10 >
  • mukemmel yay 50 level +9 asa +8 istiyen 59 lwevel okcu satlır kanadı var 537 617 22 23
  • Oyun Tekrar başlıyor arkadaşlar yeni adı Blade 9 olarak türkçe sunucularını arkarena firması açıyormuş, türk firmasının el atması güzel oldu. eski aksiyonlara tekrar başlarız artık http://blade9.arkarena.com

Forumlarından okuduğum kadarı ile türk oyuncuların isteklerine göre hareket edecek ve oyunun dengesini düzeltecekler sanırım
  • Açık Beta başladı ve bizde oyuna tekrardan başladık, PvP sistemi oyunun kalıcılığını gösterecektir. Hayırlısı ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.