Şimdi Ara

Dissidia 012 Duodecim Final Fantasy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En iyi JRPG serilerinden biri olarak kabul edilen Final Fantasy karakterlerini karşı karşıya getiren Dissidia serisinin ikinci oyunu Dissidia Duodecim Final Fantasy'de gene ilk oyunda olduğu gibi farklı bir dövüş sistemi bizi bekliyor olacak.

Oyunun Avrupa versiyonu 1 hafta sonra çıkıyor arkadaşlar,psp'de farklı bir tat arayan herkese öneririm.Normal final fantasy'ler den çok daha farklı bir oynanış sistemi var.Önümüzdeki hafta oyunun bir demosu çıkacakmış,en azından onu indirip fikir sahibi olmanızı tavsiye ederim.Oyunla ilgili haberlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Bu türü seven pek arkadaş yok forumda ama yinede konusunu açıp paylaşmak istedim.

• 70 saat civarı oynayıp tactics ogre'nin sonlarına geldim.. onu bitirince doğrudan buna dalıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove
    70 saat civarı oynayıp tactics ogre'nin sonlarına geldim.. onu bitirince doğrudan buna dalıcam :)

Gözler ne alemde :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

70 saat civarı oynayıp tactics ogre'nin sonlarına geldim.. onu bitirince doğrudan buna dalıcam :)

Güzel mi hocam o oyun?Çok övdüler ama bakmaya fırsatım olmadı.Taktik ağırlıklı j-rpg'leri pek sevemiyorum nedense.
  • booster accessories(mor olanlar) ne işe yarıyor
  • Oyun harika gözüküyor. Sirf bu tarz oyunlar icin Psp alasim var.
  • En iyi psp oyunlarından biri. İlk 5'tedir kesinlikle. Az yorum yapılmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final Fantasy 16 istek
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.