Bildirim
DisplayPort HDMI dönüştürücü ile BIOS ekranına girilemiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -
Merhaba teşekkürler ama ekran kartım AMD rx 570 serisi. Bu driver AMD ile çalışırmı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosb4 -- 20 Ekim 2025; 20:2:11 >_____________________________ -
Güncel sorun çözülemedi :(
Sistem hızlı açıldığından bios giriş ekranı görünmüyor olabilir...
Ürünün belirtilen bios giriş tuşuna (F12 yada Delete gibi) ürünü açar açmaz basmaya başlayın bios ekranı gelecektir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Gigabyte B550M S2H
Kingston HyperX 8 GB DDR4 3.000Mhz
SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB) -
F12 ile bios'a giriş yapabiliyordum ama şimdi sadece siyah ekran var.
O zaman tüm kabloları çıkaracak sonra bios pilini çıkarıp 1dk güç tuşuna basılı bekleyeceksin sonra pili takıp çalıştıracaksın...
En güncel biosu yüklemekte sonraki seçenek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 22 Ekim 2025; 8:45:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
msı ise displayport ile bios da malesef görüntü alamazsınız
Sapphire AMD RX 570 kartım
quote:
Orijinalden alıntı: tosb4Sapphire AMD RX 570 kartım
bios u displayport da göstermiyor anakart
Boot logosuda gözükmüyor , ilginç bir durum değilmi? Bir çözümü varmıdır ? teşekkürler cevaplar için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosb4 -- 22 Ekim 2025; 11:13:22 >_____________________________ -
başka ekran kartı takıp bios girip csm kapat. sonra rx ekran kartını takıp dene
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- ssd gözükmüyor
- network stack
- takıda xp ne demek
- hata kodu 0x80070035
- mesh nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mobil veri çalışmıyor
- gereksiz dosyaları silme
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı