Bildirim
DisplayPort HDMI dönüştürücü ile BIOS ekranına girilemiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -
Merhaba teşekkürler ama ekran kartım AMD rx 570 serisi. Bu driver AMD ile çalışırmı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosb4 -- 20 Ekim 2025; 20:2:11 >_____________________________ -
Güncel sorun çözülemedi :(
Sistem hızlı açıldığından bios giriş ekranı görünmüyor olabilir...
Ürünün belirtilen bios giriş tuşuna (F12 yada Delete gibi) ürünü açar açmaz basmaya başlayın bios ekranı gelecektir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Gigabyte B550M S2H
AMD Radeon RX 7600 (8 GB)
Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB -
F12 ile bios'a giriş yapabiliyordum ama şimdi sadece siyah ekran var.
O zaman tüm kabloları çıkaracak sonra bios pilini çıkarıp 1dk güç tuşuna basılı bekleyeceksin sonra pili takıp çalıştıracaksın...
En güncel biosu yüklemekte sonraki seçenek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 22 Ekim 2025; 8:45:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
msı ise displayport ile bios da malesef görüntü alamazsınız
Sapphire AMD RX 570 kartım
bios u displayport da göstermiyor anakart
Boot logosuda gözükmüyor , ilginç bir durum değilmi? Bir çözümü varmıdır ? teşekkürler cevaplar için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosb4 -- 22 Ekim 2025; 11:13:22 >_____________________________ -
başka ekran kartı takıp bios girip csm kapat. sonra rx ekran kartını takıp dene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler