Şimdi Ara

'Display Driver Stopped Responding...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Elimde Asus N55SL-S1011v modeli bir ürün mevcut,yaklaşık 3 gün önce bilgisayarın ekranı anormal görüntüler göstermeye başlayıp,birkaç saniye boyunca düz renkli görüntüler gösterip,sonra masaüstüne tekrar geçiş yapıp bildirim kısmında
    "Display Driver Intel Grahpics Accelerator Stopped Responding and Has Succesfully Recovered(Bu arada W7 64Bit kullanıyorum,driver W8 olarak görünüyor)" şeklinde bir uyarı mesajı verdi.

Eh,aklıma driver'ı güncellemek geldi,intel download center'dan uygun grafik driver'ını bulup indirdim,eski driver'ı kaldırıp yenisini kurdum,sonrasında bir sıkıntı görünmedi.Birkaç dakika evvel aynı hatayı tekrar aldım.Lakin bu sefer masaüstüne tekrar dönüş yaşanmadı,display tamamen gitti.Yani,aletin ekranı tamamen siyah,(kapalı) bir biçimde kaldı.
    Daha önce bu tarz bir hatayla karşılaşan var mı?Önerileriniz nedir?Ne yapabilirim?
    Şimdiden teşekkürler.

Edit:
    Aygıtta Nvidia GT635m ve Intel HD Graphics 3000 mevcut.Hata veren Intel.Nvidia'da bir sıkıntıya rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 4 Haziran 2014; 19:27:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.