< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 25 Haziran 2022; 17:53:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 25 Haziran 2022; 17:53:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 26 Haziran 2022; 12:26:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba dahil olabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende 1 kisilik yere talibim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel mesaj attım Bu arada boşta yeri olan varsa talibim, eski üye olursa daha iyi :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 26 Haziran 2022; 16:8:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
……… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perseus17 -- 26 Haziran 2022; 22:21:39 > |
…. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perseus17 -- 26 Haziran 2022; 22:21:6 > |
Selamlar, Yıllık üyelik için 3 kişi arıyorum. Minimum 10 yıldır üye olan, aklı başında dh üyeleri pm den yazabilir. Kişi başı tutar 70TL DOLDU < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 26 Haziran 2022; 18:44:2 > |
Özel mesaj attım :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pm attım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 aylık üyelik için 3 arkadaş arıyorum. Hesap şifreleri paylaşmayacak güvenilir kişiler özel mesaj atsın. Kişi başı 8,5 tl. |