< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Haziran 2022; 1:5:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Haziran 2022; 1:5:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mail geldi mi size satın aldınız mı? ben kayıt olmuştum ama mail almadım henüz |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anladım hocam teşekkür ederim arkadaş dublaj eklendi yazınca açıldı sandım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Haziran 2022; 1:21:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Haziran 2022; 1:23:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Haziran 2022; 1:30:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çıkmadan zam mı geldi 280 lıra degıl mıydı yıllık |
Engelleme ile alakası yok. Yurt dışı hesaptan erkenden vpn ile girildi içerikler çekildi. Bundan sonra artık Tr dede yarın başlayacağı için disney aynı anda içerikler izlenebilecek. Yoksa netflix apple vs içerikleride her daim korsan olarak mevcut sadece bu platformlardan önce yayınlanmıyordu. Kaçış 2 artık aynı anda izlenebilir olur artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |