var mı ?? çok kötü olacak ileride biliyorum ama hiç rahatsız etmiyor ne biliyim.. var mı benim gibi iğrenç olan
haftada 3-4 kere flan fırçalıyorum ben
sürekli iç çamaşırınada şey yapıyosundur sen, şey işte anlarsın ya
quote:
Orijinalden alıntı: C2H5OH
sürekli iç çamaşırınada şey yapıyosundur sen, şey işte anlarsın ya
Sen iç çamaşırına mı şaapıyosun
geçen sene ygs lys muhabbetine salmıştım kendimi fırçalamıyordum dişlerim yılın başında sapsarıydı şu an biraz beyaz.geçen ay ortodonti için gittiğimde 8 tane çürük çıktı her hafta dolguya gidiyorum sen sen ol zorunlu durum olmadıkça dişlerini fırçalamayı bırakma
Firçala hocam ilerde pisman olmamak için...
Hastada olabilirsin o yüzden (en basitinden grip falan)
Pis pis dolaşmayın hocam yav, günde en az 1 kere fırçalayın. Dilinizi dişlerinizin üstünde gezdirdiğinizde yemek artıkları, pürüzler gelmiyor mu hiç? cık cık cık
valla hocam öküz gibi bünye var, kolay hasta olmuyorum. birde yaş 24 hiç ne ağrı yaptı ne çürüdü.
Ben bi gün fırçalamadım mı rahatsız oluyorum.Alışkanlık bi nevi.En azından gece yatarken fırçala
en azından dışarı çıkarken fırçalayın.sizin gibi insanların leş ağız kokusunu çekmek zorunda değiliz
Bir insan hiç diş fırçalamadan nasıl yaşar anlamam bu şey gibi aynı yağlı bir yemek yiyipte ellerini yıkamamak aynı şey benim gözümde
sabah akşam kesinlikle fırçalarım.nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum.ağzınız leş gibi kokar, dişlerin üzerinde yemek artıkları birikir.
@duman
valla hocam doğru diyorsun da hiç aklıma bile gelmiyor yaw fırçalamak. bide hiç alışkanlık edinmedim, bizimkiler falan derlerdi oğlum git fırçala bilmem ne, ama sallamadık işte.
@MartyFriedman
sende haklısın ben bile iğrenmeye başladım kendimden böğ
Dişlerimi fırçalayamadığım zamanlarda ağzımı açmam genelde. Olur da kokarsa insanlar rahatsız olmasın diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Dişlerimi fırçalayamadığım zamanlarda ağzımı açmam genelde. Olur da kokarsa insanlar rahatsız olmasın diye.
bir nöron oluşma süresi 23 gün sanırım , aynı şeyi 23gün tekrarlayınca alışkanlık edinmiş olunuyor
yıllar önce bir kitapta okumuştum doğruluğu hakkında emin değilim
Bugün konu dışını full iğrenç konular basmış :D
quote:
Orijinalden alıntı: Vladimir Makarov
Pis pis dolaşmayın hocam yav, günde en az 1 kere fırçalayın. Dilinizi dişlerinizin üstünde gezdirdiğinizde yemek artıkları, pürüzler gelmiyor mu hiç? cık cık cık
kardeş o yemek artıkları dediğin sabah kahvaltısı. okula giderken dilimle çıkartıp onları atıştırıyorum yavaş yavaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
aynen en nefret ettiğim şey kokumdan insanların rahatsız olmasıdır çok dikkat ederim ağızımın koktuğunu farkedersem kokunun karşı tarafa gitmemesi için çalışırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme