Şimdi Ara

Dislerimi fircalamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dislerimi neredeyse hic fircalamiyorum. 2 haftada 1 aklima gelirse belki. Dislerimde cok sükur çürük falan yok. Her gun kahve ictigimden biraz sararma var normal olarak.

Amacim duzenli fırçalamak ama aklima gelmiyor, gelince üşeniyorum :D. Siz duzenli fircaliyorsaniz öneri alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• günde 2 kez özenle fırçalıyorum o bile yetmiyor, birde diş ipi kullanıp düzenli olarak temizletmek lazım.
    pişman olursun.
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Helal olsun valla ne diyim. Ben 19 yasindayim. Artik düzenli olarak fircalamaya calisacagim. Yoksa ileriki yaslarda cok daha kötü olacak dislerim.

• Diş tellerim var o yüzden günde 3 kez fırçalıyorum genelde. Alışkanlık haline geldiği için sıkıntı olmuyor.

Edit: Aslında son zamanlarda biraz sıkıldım bu diş fırçalama işinden. Bu nedenle bazen sadece 2 kez fırçalıyorum gün içerisinde. Diş telleri çıktıktan sonra da 2 kez olarak devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Nisan 2017; 23:58:28 >
  • Ne olursa olsun fırçala , yoksa çok geç olacak. Diş macunu kullanma , yumuşak bir şekilde fırçala , 4-5 dakila sürsün , yumuşak ve kaliteli bir diş fırçası kullan , çok daha iyi hissedeceksin. Geç olmadan bir doktora görün , farketmediğin bir sorun olabilir. Yemek yedikten hemen sonra fırçalama , yemekler dişi yumuşatır , bu yüzden bişey yedikten sonra fırçalama , en az yarım saat bekle. Günde 2 kere fırçala. Diş macunu hiç bir işe yaramaz ayrıca zararı var. Sadece bir kapitalist ürünü. Ayrıca diş macunu kullanmazsan , fırçalama esnasında ağzındaki birsürü tükürüğü yutabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eumeriusfarukus E kullanıcısına yanıt
    Dis macunu kullanmadan sadece dis fircasiyla mi fircaliyayim yani? Bak bu kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 16 Nisan 2017; 23:54:48 >
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Diş macunu kullanmasan bile yine o temizlik ve pürüzsüzlük hissini alıyorsun. Diş macunu dişlerin sağlığını arttırmaz. Sadece daha beyaz gösterir. Yalancı bir beyazlık. Çünkü florür içerir. Sağlığa hiçbir faydası yoktur ve bazen büyük zararları bile olabilir. Bu yüzden eğer senin için önemli olan sağlıksa diş macunu kullanma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Dikis aldirirken aciyormu?
    12 yıl önce açıldı
    Gencler bacagim kirildi :((
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eumeriusfarukus

Diş macunu kullanmasan bile yine o temizlik ve pürüzsüzlük hissini alıyorsun. Diş macunu dişlerin sağlığını arttırmaz. Sadece daha beyaz gösterir. Yalancı bir beyazlık. Çünkü florür içerir. Sağlığa hiçbir faydası yoktur ve bazen büyük zararları bile olabilir. Bu yüzden eğer senin için önemli olan sağlıksa diş macunu kullanma.

sana katılmıyorum.diş eti kanamaları ve rahatsızlıkları için paradontax.2. fircalamadan sonra dahi farkı görürsün

• eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Öyle bir rahatsızlığım yok , bu rahatsızlık nedir , çözümleri nedir bilmiyorum. Eğer sağlık için daha iyi olduğu bir durum varsa tabi ki kullanılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

quote:

Orijinalden alıntı: eumeriusfarukus

sana katılmıyorum.diş eti kanamaları ve rahatsızlıkları için paradontax.2. fircalamadan sonra dahi farkı görürsün

Ahanda çok doğru demişsiniz,çünkü ben de tecrübe ettim,tavsiyemdir.

• Bayramdan bayrama bende

• fırçalamaktan çok diş ipi kullanımı önemli
  • 4-5 yıldır fırçalamıyorum. misafir geleceği zaman elimle sarı yerleri kazıyorum o kadar
  • Sonra konu acarsiniz niye yalnizim diye

• Şahsen bir kız olsam ve dünyadaki son erkek olsan ve 10000000000000000000000 tane şeyim ols neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Şahsen bir kız olsam ve dünyadaki son erkek olsan ve 10000000000000000000000 tane şeyim ols neyse..

Umrumda bile olmazsin

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Hocam özgüveniniz den lazım herkese.
  • kardes bi 10 15 gun zorla kendini bi sure sonra rahatsiz oluyorsun fircalamayinca cunku o zamana kadar agzin hep kirliydi kokusuna alismistin. Surekli fircalayinca kirlenirse kotu hissediyorsun Sanki uzun suredir banyo yapmayip terli ve kokarmiscascasina.

• Agzim kokmasin diye sabahlari fircaliyorum. Beyler yalvariyorum sabah dislerinizi fircalayin ahir gibi kokuyor agziniz. Ulan ben sizin agzinizdaki mok kokusunu cekmek zorunda miyim ?

• 1-2 dişini kaybet sonra alışkanlık haline getirirsin zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.