Şimdi Ara

Dişlerime tel taktıracakmışım.. - Başka yöntem yokmu ya-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktora gittim dişlerine tel takıcaz dedi ne kadar sürecek peki dedim 2 yıl dedi bende Tamam yok kalsın hadi eyw. diyip çıktım sizin bildiğiniz başka yöntem yokmu Tel dışında??
    Ön dişlerimden 1 tanesi yamuk diğerlerinin altına geçmiş onu çekip yerine porselen diş takamazlarmı??
    Lise 2 e gidiyorum 2 yıl tel taktığımı düşünün lise 3 lise 4 ohoo ben Lise hayatımda dişimde telle gezemem vallaha. 2 yıl sonra kim öle kim kala zaten.

• Bizim bildiğimiz ne yöntem olabilir ki ? Kim doktordan daha iyi bilebilir ?

Akşam yatarken o dişinin üzerine yat baskı ile yavaş yavaş düzelir.
    Pense ile düzeltmeye çalış.
    Hiçbiri olmadı yumruğunla öldür.

Mecburen takacaksın o teli başka yolu yok. Yoksa kızlar beğenmez haaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 20 Eylül 2008; 22:37:27 >
  • Çok yanlış düşünüyosun, İleride o dişlerin çürüdüğünde dersin kim öle kim kala.
  • ıyyy tel iğrenç bisi nefret ediyom.
    kardeşim taktı 3 milyarmı ne deli isteyerek taktı birde.

Ula 3 milyara yeni agız yaptırırsın ne gerek var tele
    Ben im hiç takma niyetim yokta olmazda.
    sana kolay gelsin dostum
  • 2 sene tel taktıktan sonra omrun boyunca o doktora dua edeceksin.bunun universitesi war iş hayatı war evliligi war akıllı dusun cocukca dusunceleri bırak.ben taktım cok memnunum
  • Doktorla acayip negatif elektrik oldu aramızda muayene ederken cins cins şeyler söylüyüp sinirimi bozdu. Bende tamam eyvallah diyip çıktım. Yani o dişimi çekip porselen takamazlarmı yaa yada dolguyla falan birşey yapamazlarmı :S
  • lise 2 nin başında taktırdım banada 2 yıl dediler ama olmuyor işte şimdi üniye başlayacağım ve hala telliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o dişi çekip yerine porselen taktırmanın ne kadar zor olacağını hiç mi düşünmüyorsun
  • Ben 6 ay kadar taktım illallah ettim bıraktım.O ne eziyettir.Ne yemek yersin doğru dürüst.Sonra etrafta dalga geçenler.Ohoo çekemem.Dişçilik zaten o biçim ilerledi.Adamlar herşeyi yapıyorlar.Gidicem kaliteli bir yere.Beyazlatma, düzeltme vs hepsini yaptırıcam.Kaç para olursa olsun.Çekemem o teli ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zxxx

o dişi çekip yerine porselen taktırmanın ne kadar zor olacağını hiç mi düşünmüyorsun

Zorlukdan kastın acısı falanmı? benim için acı çekmek sorun değil eğer kısa vadeli bir çözüm olacaksa razıyım ama tel falan takmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

o dişi çekip yerine porselen taktırmanın ne kadar zor olacağını hiç mi düşünmüyorsun

Zorlukdan kastın acısı falanmı? benim için acı çekmek sorun değil eğer kısa vadeli bir çözüm olacaksa razıyım ama tel falan takmam.

parası çok tutar, acı çekersin, eski dişin gibi olmaz sonuçta sinirleri alıyorlar kim kolunu koparıp yerine protez takmak isterki
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

parası çok tutar, acı çekersin, eski dişin gibi olmaz sonuçta sinirleri alıyorlar kim kolunu koparıp yerine protez takmak isterki

kol ile diş arasında ilişki kurdun inanamıyorum ya
    eski dişim gibi OLMAMASINI istiyorum ben zaten.
    hiç değilse azımı açıp rahatça güleyim konuşayım ortama akamıyorum ya

• ana yine gökalp.
    abi sende ne çok sorun var.
    çirkinsin göğüs kafesin çıkık dişlerde bozukluk var abi herşeymi seni bulmuş.
  • Yani sonuç olarak; ön dişlerimden o yamuk olanı çekip yerine porselen taktıramıyor ve ömür boyu böylemi kalıyorum?
    @TurkishFist
    diş ve göğüs sorunum var söylediğim gibi. Hiç bir topicde ve yorumda çirkin olduğumu söylemedim ve ima etmedim.
    Hadi ben küçükken salaktım mıknatıs yuttum herkes demirmi yuttu arkadaş gelen geçen beni buluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 20 Eylül 2008; 22:55:53 >
  • kaç yaşına kadar olanlar tel taktırabiliyor ?
  • yaptığımız önerilerle dalga geçiceksen konuyu boşuna açmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Ben 6 ay kadar taktım illallah ettim bıraktım.O ne eziyettir.Ne yemek yersin doğru dürüst.Sonra etrafta dalga geçenler.Ohoo çekemem.Dişçilik zaten o biçim ilerledi.Adamlar herşeyi yapıyorlar.Gidicem kaliteli bir yere.Beyazlatma, düzeltme vs hepsini yaptırıcam.Kaç para olursa olsun.Çekemem o teli ben.

Hakkaten,tel işi zor iş.(Kendim kullanıyorum ordan biliyorum.)

Yasaklılar;
    Kola
    Fanta
    Cips
    Soda vs.

En sevdiklerim gitti...

Şu tellerden bir kurtulim kolanın dibine vuracam.

• Benim ön dişimden biri dışarı doğru kayıktı 4.5 ay tel taktım ama tel pek belli olmuyordu, sadece sağ ve soldan demir parçası (adını bilmiyorum) yapıltırdı dişçi. Şimdi rahatım, bir de kontrolden sonra beyazlatacağım oooh
  • benzer bi problem bendede vardı çocukken, tel takmıştım bende, şu anda gayet memnunum iyiki tel takmışım zamanında
  • quote:

yaptığımız önerilerle dalga geçiceksen konuyu boşuna açmışsın

est. öyle birşey söylemedim sadece Kol ve Diş karşılaştırması yanlış
    Ben çocuk değilim kimseyle dalga geçmem yanlış anladın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.