Şimdi Ara

diş teli hakkında bi bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba, bugün diş teli takıldı. ben şimdi dişlerimi nasıl fırçalamalıyım ? diş fırçası brakete değmelimi yoksa brakete değdirmeden mi fırçalamalıyım ? fırçalarken vede gülerken kırılcak veya çıkıcak diye çok korkuyorum. yemek zaten işkence :( önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktorun demedi mi sana özel set alcaksın diş teli için. Özel fırçası var ortadı faha kısa kıllı olan onla fırçalicaksın yukarı aşağı drğil sağa sola doğru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kün Togdı

Doktorun demedi mi sana özel set alcaksın diş teli için. Özel fırçası var ortadı faha kısa kıllı olan onla fırçalicaksın yukarı aşağı drğil sağa sola doğru.

hayır söylemedi normal diş fırçası olmaz mı ? diş teli temizliği için arayüz fırçası aldım sanırım ondan bahsettiniz.

• normal diş fırçasıyla fırçalayanlarda var ama tel için ortadontik diş fırçası var ben 2.5 sene onu kullandım. ayrıca diş arası fırçası ve gece yatarken ağız suyunu kullanırsan iyi olur.
  • Ben Kasım ayında taktırdım teli ve hala normal diş fırçamı kullanıyorum özel fırça aldırmadı bana. Gülerken hiçbir sorun yaşamazsın ben bayağı ağzımı yaya yaya gülüyorum Fırçalarken ben de çıkar diye endişeleniyordum şuana kadar bir sıkıntı olmadı tavsiyem ne çok sert ne de çok yumuşak fırçala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

normal diş fırçasıyla fırçalayanlarda var ama tel için ortadontik diş fırçası var ben 2.5 sene onu kullandım. ayrıca diş arası fırçası ve gece yatarken ağız suyunu kullanırsan iyi olur.

bunu bilmiyordum bu saattede almaya gidemem ne yazık ki :( normal diş fırçası ile nasıl fırçalayabilirim bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilseri

Ben Kasım ayında taktırdım teli ve hala normal diş fırçamı kullanıyorum özel fırça aldırmadı bana. Gülerken hiçbir sorun yaşamazsın ben bayağı ağzımı yaya yaya gülüyorum Fırçalarken ben de çıkar diye endişeleniyordum şuana kadar bir sıkıntı olmadı tavsiyem ne çok sert ne de çok yumuşak fırçala.

yani braketide fırçalıycam öyle mi ? bide şey yan mı yoksa yukarıdan aşağıya mı fırçalıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 24 Şubat 2016; 18:00:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş teli fiyatları ne kadar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi fırçalayacaksın başka türlü nasıl güzelce temizleyebilirsin ki. Yukarıda bir arkadaş yazmış ağız suyunu mutlaka kullan ben faydasını görüyorum sabah-akşam dişlerini fırçaladıktan sonra kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniolurbence

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

normal diş fırçasıyla fırçalayanlarda var ama tel için ortadontik diş fırçası var ben 2.5 sene onu kullandım. ayrıca diş arası fırçası ve gece yatarken ağız suyunu kullanırsan iyi olur.

bunu bilmiyordum bu saattede almaya gidemem ne yazık ki :( normal diş fırçası ile nasıl fırçalayabilirim bilginiz var mı ?

ortadontik diş fırçalarının tam ortası braket boyunda kesik, fırça kılları yanlardan daha uzun yani. bu da braketlere zarar vermesin diye yapılmış. o yüzden braketlerin üzerinde çok bastırmadan fırçalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 24 Şubat 2016; 18:04:24 >
  • merak etme braketlere kolay kolay bişey olmaz dişinle fındık falan kırma yeter
  • normal firçayıda kullanabilirsin sıkıntı yok
    bende teli taktıralı 2 ay oldu çıkartacakları günü iple çekiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.