Bildirim
Dişlerim Nasıl SS li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Çok düzensiz ve kötü görünüyor, acilen tel taktırmalısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dürüst olduğunuz için teşekkür ederim, çok yakında tel taktıracağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beygir gibi dişleriniz var maşşalah
Önemli değil
Ortodonti tedavisi görmen gerekiyor kardeşim, belki bazı dişlerini çeker, bazılarını da kaplama yaparlar. Ama muhakkak erken yaşlarda yaptır.
17 yaşındayım, Aralık ayında 18 olacağım. Kaç yıl sürer sence benim tedavi? Kaç lira tutar? Kaplamayı önce mi yaparlar, tedaviden sonra mı?
Kaplama, implant ya da diğer işlemler sonradan yapılır, öncesinde en az 1.5 yıl diş teli olacak. Bana kalırsa 2-2.5 sene kalır sende. Sonra implant yaparlar boşluk kalırsa eğer. Sırf diş teli 6 bin lira tutar.quote:
Orijinalden alıntı: aligunes99
17 yaşındayım, Aralık ayında 18 olacağım. Kaç yıl sürer sence benim tedavi? Kaç lira tutar? Kaplamayı önce mi yaparlar, tedaviden sonra mı?
Benim dişlerim biraz şekilsiz, yani kaplama yapılması gerek, orası açık. Ama fazla yamuk değil, aralıklı sadece. Dişler arasında fazla aralıklar var. Tahminimce 1,5 yıl sürer diye düşünüyorum. Umarım taksit yapıyorlardır.
Diş teli tedavisinden sonra, bunun bir de pekiştirme tedavisi var yıllarca sürecek o da... Çok zahmetli iş, ama yapmam gerek.
Benim dişlerim bundan daha berbat. Düz dişim yok.
SS veya özelden fotoğraf atar mısın hocam, merak ettim.
-
Neden tel taktırmıyorsun hocam?
Fakirim. Ayrıca çirkinim iş de bulamıyorum.İntihar yakındır...
Hayır öyle demeyin hocam, intihar asla bir seçenek değildir. İntihar hiçbir şeyi çözmez. Sana verilmiş değerli bir şey var, o da hayatın. Onu en güzel şekilde yaşamalısın. İntihar asla bir seçenek değildir. Eğer psikolojik sorunlarınız varsa, depresyondaysanız, psikoloğa gidin.
Minimum 1.5 yıl takılı kalıyor zaten, o yüzden 2 yıl kalır sende. O açıklar, tel zamanla düzelttikten sonra kapanacak ve boşluklar oluşacak, oraya muhtemelen implant yaparlar. Evet, taksit yapıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: aligunes99
Benim dişlerim biraz şekilsiz, yani kaplama yapılması gerek, orası açık. Ama fazla yamuk değil, aralıklı sadece. Dişler arasında fazla aralıklar var. Tahminimce 1,5 yıl sürer diye düşünüyorum. Umarım taksit yapıyorlardır.
Isırdığın zombi olur birader. -
Oyşhh kalktı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çok düzensiz ve kötü görünüyor, acilen tel taktırmalısınız
|
Benzer içerikler
- uzun bağcık kısaltma
- procto-glyvenol krem kullananlar yorumları
- packet burger patates baharatı
- avrupa"ya kacak nasil giderim
- sık sık rüyalanmak neden olur
- çay emojisi
- galaxy unpacked
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X