< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
DİŞLERİM İNATLA ÇÜRÜYOR (2. sayfa)

-
-
Sarilik zaten discide kaplama maplama yaptirmadan asla gitmiyorquote:
Orijinalden alıntı: ublt34
Bence de genetik. 0 asit kullanıyorum her gün fırçalıyorum ama sarı şuan ve yaşım daha 17
Unlulerin falan hepsinin disleri yapma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Falım dışında sakız petrol tadı veriyor
-
Bu first sekerli mi degil mi şimdiquote:
Orijinalden alıntı: Emre Tuna MirlivaFalım dışında sakız petrol tadı veriyor
Tatlandırıcı olsaydı çürükleri acıtmazdı. İçinde elbette şeker var.
-
Genetik o,ananemin dişlerinde tek çürük yok 72 yaşında ve diş bakimina dikkat etmiyor. Anne tarafi dişlerine dikkat etmez çürüğü olan son derece az,baba tarafi dikkat eder ve çürük problemleri oldukça fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çürükleri acitmiyor kiquote:
Orijinalden alıntı: Emre Tuna MirlivaTatlandırıcı olsaydı çürükleri acıtmazdı. İçinde elbette şeker var.
Bende yapıyor azıcık çürümüş iki diş var ikisi de öyle
-
Lanet olsunquote:
Orijinalden alıntı: Emre Tuna MirlivaBende yapıyor azıcık çürümüş iki diş var ikisi de öyle
O zaman ne cignemeliyim ucuz ?
Çam sakızı var 2000 devirden sonrası tadı güzel .d
-
hocam azı dişlerimde çürüme başladığında bi yerde yumurta kabuğunu (kalsiyum karbonat) sahanda unufak olana kadar dövüp çorbaya vs. karıştırıp içmem gerektiğini okumuştum, 3 ay boyunca haftada 2-3 kere yaptım o zamandan beri çürüme ilerlemedi
-
Benim dişler doğuştan çürük ilk dişim çürük çıkmış öyle demişti bizimkiler akraba dış doktoru olduğu için yıllardır dişlerimi yapar yapacak dış kalmayınca çürüme azaldı :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X