Şimdi Ara

DİŞLERİM İNATLA ÇÜRÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her yemekten sonra istisnasiz naneli sakiz cigniyorum

Dis etlerim icin misvak kullaniyorum

Ama dislarim inatla nokta nokta kucuk kucuk şekilde çürüyor bunun nedeni ne olabilir? Bazi adam hic fircalamiyor dislerine de hiçbir sey olmuyor bu dis fircalama macun falan olaylari pazarlama stratejisi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 21 Eylül 2020; 11:56:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kullanıyon

• Kalsiyum ağırlıklı beslen kan değerlerini ölçtür yediğin ictigin seylere dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Cebelebettin -- 21 Eylül 2020; 12:3:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz da genetik olsa gerek. Ben de ilk defa genel anlamda dişçiye gidip komple çürükleri temizlettikten sonra demiştim iyi bari nasılsa dişleri fırçalıyoruz artık çürümez. Bir kaç yıl sonra bir daha gittim dişçiye. Yine aynı muhabbet, yok bu sefer elektrikli fırça var daha düzgün fırçalarız falan. Yine gidiyor dişler. Artık en sonunda bir de ağız duşu aldım. Bundan sonra da bozulursa direkt genetik diyeceğim.

Diş ipi kesinlikle gerekiyor bence. Ben daha pratik olsun diye ağız duşu aldım. Fırçalamama rağmen dişlerin arasından bayağı bir şeyler çıkıyor yine. Muhtemelen de onlar bozuyor kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Biraz da genetik olsa gerek. Ben de ilk defa genel anlamda dişçiye gidip komple çürükleri temizlettikten sonra demiştim iyi bari nasılsa dişleri fırçalıyoruz artık çürümez. Bir kaç yıl sonra bir daha gittim dişçiye. Yine aynı muhabbet, yok bu sefer elektrikli fırça var daha düzgün fırçalarız falan. Yine gidiyor dişler. Artık en sonunda bir de ağız duşu aldım. Bundan sonra da bozulursa direkt genetik diyeceğim.

Diş ipi kesinlikle gerekiyor bence. Ben daha pratik olsun diye ağız duşu aldım. Fırçalamama rağmen dişlerin arasından bayağı bir şeyler çıkıyor yine. Muhtemelen de onlar bozuyor kanımca.

dişçilerin yıkadığı basınçlı tabanca gibi bi şey lazım

• Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

Valla son seviyesindeyken lavabo falan temizliyorum o tazyikle. DİŞLERİM İNATLA ÇÜRÜYOR 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biraz da genetik olsa gerek. Ben de ilk defa genel anlamda dişçiye gidip komple çürükleri temizlettikten sonra demiştim iyi bari nasılsa dişleri fırçalıyoruz artık çürümez. Bir kaç yıl sonra bir daha gittim dişçiye. Yine aynı muhabbet, yok bu sefer elektrikli fırça var daha düzgün fırçalarız falan. Yine gidiyor dişler. Artık en sonunda bir de ağız duşu aldım. Bundan sonra da bozulursa direkt genetik diyeceğim.

bence de genetik aga

bu macun fırça olayları satış stratejisi herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla son seviyesindeyken lavabo falan temizliyorum o tazyikle.  

duş başlığı süper bu konuda tavsiye ederim

genetik falan yazmışlar konuda. azalmış tükürük salgısı çürüğe sebep olabilir. reflü vs bi sürü sebep var.

• bence her yemekten sonra naneli sakız çiğnediğin için çürüyor, hele hele şekerliyse baya baya tehlikeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: bestofmath

bence her yemekten sonra naneli sakız çiğnediğin için çürüyor, hele hele şekerliyse baya baya tehlikeli...

DİŞLERİM İNATLA ÇÜRÜYOR

Bundan cigniyorum hep bu sekerli mi

• Tükürüğünün ph ı düşğk olabilir

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 23:2:53 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Aga bunlar zararlı şeyler, falım çiğnesen neyse de bu bildiğin şeker deposu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-25092F6B1

Aga bunlar zararlı şeyler, falım çiğnesen neyse de bu bildiğin şeker deposu
    Cidden sekerli mi ya

Hay Allah kahretsin

• Dişlerinden bir tanesinde çürük başladıysa diğerlerine yaymaya başlıyor bende vardı 2 tane çektirdim.Diğerlerinde leke olarak duruyor ama çürümüyor kısacası eğer çektirmeseydim diğerlerini de çürütücekti.Siyahlaşmaya başlayanları çekmezler çekilmesi gerekenleri bir an önce çektir

• Süt ic hamza hocam
    Sende calsiyum eksikligi var

• quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

Dişlerinden bir tanesinde çürük başladıysa diğerlerine yaymaya başlıyor bende vardı 2 tane çektirdim.Diğerlerinde leke olarak duruyor ama çürümüyor kısacası eğer çektirmeseydim diğerlerini de çürütücekti.Siyahlaşmaya başlayanları çekmezler çekilmesi gerekenleri bir an önce çektir

O kadar kotu durumda olan yok hepsi nokta nokta

Ama acayip kafam bozuluyor salak salak her sabah dis fircalamaktan her yemekten sonra naneli sakiz çiğnemekten usandim ise yaramayacaksa yapmayayim yillardir emek veriyorum sonuca bak

Cidden hayattaki her sey böyle ya emek veriyorsun veriyorsun veriyorsun sonuc sıfır

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Vakit kaybetme git baktır kendiliğinden durmaz onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

Vakit kaybetme git baktır kendiliğinden durmaz onlar

Dis doktorlarinin cogu sahtekar gidip kaziklanasim yok

• Unlu ve şekerli yemeyi bırak, bu ikisinin büyük zararı var
    dişlerin daha temiz ve sağlıklı olacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.