Şimdi Ara

dişlerim çatladı yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayramın 1. gününde sabah kalkarken ön tarafta üst 2 diş altta 3 diş toplam 5 tane dişimin çatladığını gördüm. üstte bir tane kötü diğerleri diklemesine çizgi oluşmuş. kötü olanın dişin üstündeki çok küçük bir parça kopmuş. acile gittim losyon sürdüler bayramdan sonra randevu al dolgu yapılması gerek dediler.

ben dişimi bazen sıkarım ama şiddetli değil. gece uyurken sıktığımı sanmıyorum. bazen sinirlenince sıkarım ama uzun süreli sert sıkmam. bir de ağrı sızı yok sadece soğuk bir şey içerken biraz sızı yapıyor.

dolgu yapınca nasıl olur eski özelliğini kaybeder mi eskisi gibi mi olur dolgu dışında başka ne yapılabilir

okuduğum bir yerde eğer çatlak köke geldiyse dişin çekilmesi lazım diye okudum. dişimin çekilmesini istemiyorum. 9 günde bir sıkıntı olur mu? köke gelmesini nasıl anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 23 Ağustos 2018; 18:6:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum benim de dişlerim çatladı ve diş sıkıyorum.Çok diş sıkmamdan dolayı çenem devamlı çıtlıyor,kilitleniyor.Sende herhangi bir çene problemi var mı ?

Çene probleminden dolayı diş hekiminden diş plağı alacaktım.Devlette 360 tl civarı dediler.Ben de internetten 25 tlye plak aldım.Sakıncalı olabilir ama inan bir tane plastik 400 tl.Bu hırsızlık değil de nedir... O plağı kullanınca %90 oranında çene problemim geçti fakat çenem kaymış gibi hissediyorum ayrıca dişlerim sallanıyor ne zaman plağı kullansam.Şimdi bir aydır falan kullanmıyorum çenem yine kötüleşti.Ne yapıcam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Dostum benim de dişlerim çatladı ve diş sıkıyorum.Çok diş sıkmamdan dolayı çenem devamlı çıtlıyor,kilitleniyor.Sende herhangi bir çene problemi var mı ?

Çene probleminden dolayı diş hekiminden diş plağı alacaktım.Devlette 360 tl civarı dediler.Ben de internetten 25 tlye plak aldım.Sakıncalı olabilir ama inan bir tane plastik 400 tl.Bu hırsızlık değil de nedir... O plağı kullanınca %90 oranında çene problemim geçti fakat çenem kaymış gibi hissediyorum ayrıca dişlerim sallanıyor ne zaman plağı kullansam.Şimdi bir aydır falan kullanmıyorum çenem yine kötüleşti.Ne yapıcam bilmiyorum.
    bugün devlet hastahanesine gittim. doktor diş çatlaması olmadığını söyledi ama aşınma varmış. sorun edilecek bir şey olmadığını söyledi ama görüntüsü hala moralimi bozuyor yakın zamanda özel doktora gideceğim

eğer sabah kalkarken çenende ve yanaklarında baskı varsa gece uyurken dişini sıkıyorsun. plak sigorta kapsamına giriyor mu bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bu problemi bende yaşadım. Fakat öncelikle diş sıkma problemim için çözüm buldular. Akabinde zirkonyum kaplama yaptırdım. İstanbulda bir diş hekimi ben memnun kalmıştım.https://www.youtube.com/watch?v=Q_Hu5WV5BqI bu gittim yerdi. Umarım işine yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.