Şimdi Ara

Disk Kullanımı %100 sorunu [GÜNCELL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar görev yöneticisinde aşırı bellek tüketen yada disk kullanan bi uygulama yok. Ancak bellek kullanımı %85 ten aşağı DÜŞMÜYOR disk kullanımı da sürekli %100 nedir sorun çözemedim.

Edit: Yine aynı sorun var ama bu sefer kaynak izleyicisinden nedeni buldum. Rundll32.exe ve system en çok etkinlik bunlarda. Hunharca belleği tüketiyorlar yetmiyormuş gibi disk kullanımıda %100 cpu da arada kafayı yiyiyor. Hayır bi şey yüklediğimde yok PC geliştirici modu açık Bash on Ubuntu on Windows u kullanmak için
    steam + avast +adobe +Office bide Visual Studio.

sistem özellikleri i5 3210m Cpu 2 çekirdek 4 izlek , 4gb ram 1333 mhz, wd caviar blu 500 gb disk.

Not: Bide HDD den anlayan arkadaşlar istedikleri testleri yapsam bi yorumlayabilirler mi HDD nin kusurlu olup olmadığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 23 Eylül 2016; 12:19:09 >

• windows + r ye bas çalıştıra appdata yaz
    local içinden google klasörünü sil.
    program ekle kaldırdan google chrome kaldır.restart at çözülmüş olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

windows + r ye bas çalıştıra appdata yaz
    local içinden google klasörünü sil.
    program ekle kaldırdan google chrome kaldır.restart at çözülmüş olması gerek.

Çok sagol bro kısmi felç geçirmiş gibiydi bilgisayar.
  • USb soketinde kısa devre oluşmuş olabilir, değişimi daha sağlıklı olur.Disk kullanımı içinde HDD yi test yapmak gerekli, herhangi bir sorun oluşmamış ise temiz bir kurulum yapılması faydalı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VBlg

USb soketinde kısa devre oluşmuş olabilir, değişimi daha sağlıklı olur.Disk kullanımı içinde HDD yi test yapmak gerekli, herhangi bir sorun oluşmamış ise temiz bir kurulum yapılması faydalı olur..

Usb lerin değişim mümkün değil hocam laptop olduğu için onboard HDD birkaç aylık daha hd tune ile test edildi aida sorunsuz raporu verdi . Bakalım birde hdd regenerator ile test edicem. USB ler gitti diyosunuz yani. 3.0 lara yazık oldu.
  • Usb değişimleri hemen hemen her noebookta sorunsuzca yapılmaktadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VBlg

Usb değişimleri hemen hemen her noebookta sorunsuzca yapılmaktadır..

Eyvallah hocam. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Yine aynı sorun ayyuka çıktı.konuyu editledim hocam ,kafayı yiyecem arada topluyo kendini, hiç bi sorun yok su gibi akan sistem bir anda buz kesiliyor
  • Yaklaşık 2 yıldır bu sorunla ugrasmaktayım. İşten güçten cok pc kullanmadıgımdan dolayı pek önemsemiyorum. Ancak kullandıkça da sinir oluyorum. 3 yada 4 kez servise gitti geldi. Sorun yok denildi. HDD değişti şimdi geçti dedim, ancak yine aynı.
    Var mı bu sorunu çözebilecek kimse. Yada yok mu? :)
  • Kullandigij isletim sistemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackinlove -- 30 Aralık 2016; 23:5:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :::xXx::: : kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal win 10 kurun

Ben kms ile etkinleştirimiş versiyon kullanıyordum bu sorun vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgi için. Ancak sırf bense acaba lisansız üründen mi diye ilk başta orjinali olan Windows 7 döndüm ve üzerin oto güncelleme almasını sağladım win10 oldu ama halen aynı problem devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::xXx:::

Teşekkürler bilgi için. Ancak sırf bense acaba lisansız üründen mi diye ilk başta orjinali olan Windows 7 döndüm ve üzerin oto güncelleme almasını sağladım win10 oldu ama halen aynı problem devam ediyor.

Hocam bazı pc kullanıcıları son gelen güncelleme sonrası bu sorundan şikayetçi belki bununla alakalı olabilir. Başalangıç olarak sanal bellek kullanımını ve windows search hizmetini kapatmanız tavisye ediliyor.

• Tekrar orjinal win 7 e döndüm . Ancak halen kasıntılı. Yok bi çözüm yok anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::xXx:::

Tekrar orjinal win 7 e döndüm . Ancak halen kasıntılı. Yok bi çözüm yok anlaşılan.

Hd tune ile ile bi kontrol et bakalım
  • Merhaba arkadaşlar, sorunun çözümünü sitemde anlattım videolu anlatım da mevcut umarım işinizi görürhttp://www.pcwebim.com/windows-8-8-1-ve-10-0-disk-kullanimi-sorunu/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.