Şimdi Ara

disk kataloglama ve virtual drive programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herhangi bir diski ( harddisk veya cd olabilir) kataloglayan ve arama yaptıran (tercihen freeware) bir program arıyorum fakat bulduğum programlar genellikle cdleri falan katalogluyor sadece.

ayrıca hdd deki herhangi bir klasörü cd miş gibi gösteren program tavsiyeniz varsa memnun olurum...

• freeware olursa dah güzel olur :)
  • Disclib
    http://www.lyrasoftware.com/modules/news/article.php?storyid=5

Ücretsiz; kataloglama ve arama işlevleri var.
    ------
    İkinci sorunuza gelince:

"Daemon Tools" programı ile sanal cd sürücüler oluşturabilirsiniz, bu da ücretsizdir.

Herhangi bir klasörden ise "Ultraiso" ve benzeri programlar aracılığıyla .iso uzantılı dosyalar yapıp bu sanal cd programı Daemon Tools ile cd gibi çalıştırabilirsiniz.
    Daha pratik olarak yapabilen program var mı, bilemeyeceğim.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m f o

herhangi bir diski ( harddisk veya cd olabilir) kataloglayan ve arama yaptıran (tercihen freeware) bir program arıyorum fakat bulduğum programlar genellikle cdleri falan katalogluyor sadece.

ayrıca hdd deki herhangi bir klasörü cd miş gibi gösteren program tavsiyeniz varsa memnun olurum...

Dvdlerimi kataloglayabilcegim bi program önerebilirmsiiniz arkadaslar fakat kataloglama haricinde bu verileri dısa aktarım yapabilmesi cok iyi olur bi sürü kataloglamaya yarayan program var ama dısa aktarım yok
  • virtual drive diye bi program var zaten.
  • bu program verileri dısa aktarabiliyormu aktarıyorsa hangi formatlarda aktarabiliyo acaba ben baktım boyle bi bilgi gozume carpmadı
  • Ben birkaç programı kıyasladım. Advanced file organizer en iyisi. Free değil. Demosunda bir kataloğa en fazla 3 disk alabiliyorsun..

Rar, zip, nrg ve iso dosyalarını okuyup kataloglayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 19 Ağustos 2008; 9:48:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.