Şimdi Ara

Discovery Elite vs Nexus 5 vs Lg G2(steve jones konuya cevap atma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar soru gayet açık sizce artılarıyla eksileriyle hangisi ?

• Gerçekten başlığına konunun bu saatte iyi güldüm steve jones dan herkes bu kadar bıkmış durumdaki :D kusura bakmayın karşılaştırma konusunda birşey diyemeyeceğim ama g2 alabilecek gücünüz varsa öneririrm hocam ben kullanmıyorum ama gerçekten sağlam bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 1 Mayıs 2014; 1:58:35 >
  • Elite'nin artısı 3 GB RAM (ama 2 gb yeterlidir.S5 ve M8'de 2gb ramla geldi).Kamerası iyi deniyo Elite'nin ama G2 ile aralarında dağlar kadar fark var mı bilmiyorum.G2'nin ise gündüz çekimi çok iyi gece çok kötü.Ön kamerada ise tabiki Elite.8 MP AutoFocus .Elitenin ekran daha büyük ama G2ninde çerçeve sıfır gibi bildiğin 4.7''telefon kullanıyorsun gibi.Geri kalan kriterler G2 'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 1 Mayıs 2014; 8:24:19 >
  • Bence normal Discovery yeterli. Resmen kırma çizme testi yaptım telefona. Sıfır kırık sıfır çizik. 670 tlye alın 16 GB Discovery cidden mutlu olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten discovery 1 kullaniyorum da cok sıkıldım arayuzunden

• Steve jones cevap atma ha :D :D

Benim düşüncem Lg G2 ve Nexus 5 ten yana.
    Telpa resmen müşterisiyle dalga geçer gibi iş yapıyor. çok şikayet var. Herkeste olmaz belki ama riske girmeye değer mi? Ha Lg'de de risk var ama gm kadar değil.

Senin için telefonun güncel olması önemliyse Nexus 5.
    En son sürüm olmasın ama min. 2 yıl kullanayım dersen de G2.

G2 pil ve kamera açısından daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamelma kullanıcısına yanıt
    aslında bunlar arasında nexus 5 i seçerdim fakat g2 de pil var neyse orası problem değilde ben lumia lara çok kaymış durumdayım şuan wp mi androidmi ona karar veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe uygunsahttp://www.bizdeuygun.com/LG-D958-G-Flex_140783.html?search=lg%20g%20flex

• çok uygulama, oyun kullanıyorsan wp alma bence. Ama sadece sosyal medya internet falan için yeterlidir.

Büyük pilli, büyük ekranlı, rengarenk kapaklı telefonları var çok hoş aslında. Hem kameraları da iyi. Tercih edilebilir. Tek sıkıntı uygulama. :S ayrıca nokia'nın da adı değişecek falan diye duydum. Sonu n'olur bilinmez. Yılların nokia'sını Microsoft Mobile yapacaklarmış.

• G2

• şimdi olmasada 2gb 1 yıl sonra sıkıntı yaratmaya başlar bence 3 gb iyidir diye düşünüyorum :-)

• başlık

• lg g2 daha iyi bir telefon lg nin kalitesini çinde üretilip etiket basılmış telefonla kıyaslanamaz kaldı ki lg nin servis kaliteside çok iyi diye biliyorum ben lg g2den şaşma derim benim için güncelleme önemli şarjı uzun gitmesede olur diyorsan nexus 5 al derim
  • aynı konuyu 30 defa sorarsanız tabi adam yorum atar

• Alabiliyorsan g2 al ama kameraya onem vermiyorsan ve telefonu gun icinde cok sik kullanmiyorsan n5 al.G2 yi sakin paralel ithalat.alma delta servisi telpadanda beter.Elite ise iyi bir cihaz ama telpa gibi bir servisi oldugu icin insani dusunduruyor.

• G2 mamtikli olur birazda kriterlerinizi yazsaydiniz daha cok cevap alabilirdiniz

• G2 varken nexus 5i zaten ele, hiçbir artısı yok.
    G2 iyi bir fırsat yakalarsan 1000 tlye, en kötü bonusla 1050 tl gibi bi fiyata alınabilir. 32 gb da 1125e geliyordu sanırım. Sıcak fırsatlarda yazıyor.
    Tabi g2 bu fiyatken elite ancak 900e gelirse alınabilir.

G2 için:
    Ekran
    Pil
    Çerçeve
    Taşınabilirlik
    Arka kısımdaki tuşlar
    Ses kalitesi
    Quickmemo, qslide, lgbackup...
    Safir kamera camı

Elite için:
    Ön kamera
    +1gb ram

Sen karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 1 Mayıs 2014; 12:39:04 >
  • Hocam delta garantili alcakaaniz ayni gibi garanti lf tr alcaksaniz lg daha iyi once onu diyim

16 gb almayin o yuxden lg 16 ve n5i eleyin derim 11 gb kimseye yetmiyo

Ekran ve pil cok onemliyse lg g2

ram cok olsun ekran daha buyum olsun kamera daha iyi olsun diyosaniz elite

fiyatlarda eger delta alacaksaniz aynidir lg tr alacaksaniz 200 tl pahalidir lg

elite tuslar var bence bu cok onemli lgnin sadce 5 iclik kismi kullanilabilir bu kotu on kamerasi cok kotu ve arka kamerasida normal ekranin kalitesi super otesi ve pil cidden cok iyi gisiyo.

Elie daha cok stock bi telefon gibi tabi yine bazi ozellikleri var akilli ama daha cok performanstan yememek icin stock secilmis gibi ama hafifligi elde tutusu iyi gunes altinda discoveryden kotu lgden hayli kotu ama kapali ortamda cok anlaailmaz fark

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5 en iyi performans deneyimini sunar. G2'de 10 uygulama açarsınız boş ram 50 mb'ye düşer nexus 5'te 20 uygulama açarsınız boş ram 50 mb'ye düşer. Bu nexus serisi için her telefonda geçerli. Bu konuda beni şaşırtan diğer bir telefon ise note 2 oldu. Whatsapp 14 mb ram kaplıyor. S4'te bile 50 mb civarı...

• G2 ana konusuna ve Elite ana konusuna bak.İki konunun da son 5-6 sayfasını oku. Kendin karar ver. Konulara bakınca ne demek istediğimi anlayacaksın.

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_88814614/mpage_44//tm.htm#91286337

http://forum.donanimhaber.com/m_79264789/f_//tm.htm#79264789

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 1 Mayıs 2014; 16:18:13 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.