Şimdi Ara

Discovery Elite vs Nexus 5 vs Lg G2(steve jones konuya cevap atma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RealSchule

aynı konuyu 30 defa sorarsanız tabi adam yorum atar

+1...

zaten benımkılere benzer buraya yazan arkadaslar olmus,aklın yolu bir..

konuyu acan arkadas ıcınde...Allah hayırlısını versin,gonlune gore al bır cıhaz
  • Elite o fiyata alinmaz be snapdragon 800 vv modeli neyle aa nin hiz dusurulmus hali g2 den hem islemci olarak dandik hem batarya hem fiyat bence kamerasig2 nin yine daha iyi kiyaslamalarima gore ekrani hic demiyeyim elite almak sacmalik olur suan cesitli optimizasyonlarla antutu arttirabilirsin fakat antutunun yuksek cikmasi arayuzun kasmicagi anlamina gelmez ooooo 550 dolarlik cihaz 1200 e gelio diyip sevinen arkadaslar gionee daha iyisini 290 320 dolara satio diyince gionee de aslinda o fiyat da iste yuksek yaziolar e ben ne dedim taaaa ozel reportaj zamaninda :) gionee satis politikasi icin fiyati yuksek tutuyor dedim birazi gmd ye birazi onlaea kaldi fena kar ettiler aslinda bi nevi gionee daha iyisini 320 dolara satarken gm yi kazikliyor gm de biz kaziklandik diyip aliciyi kazikliyorlar gm elemanlarida forumda celiskide kaldi bunlari yazinca vergilermi yuksek diyecegiz yoksa disardada pahali diyecegiz hepside suan reportas sayfasinda sikayet edip bana saldirirken ozamanki kararlarinla suanki kararlari celiskide
    Edit: ben wolferto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elite al bendede g2 var sıkılınca takas ederiz,
    yeni çocuğum oldu g2 ile çamur gibi fotolar çekmekten bıktım
    eşim 5s iphone ile dalga gece gece catır catır foto cekıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bekle demek istemiyorum ama çinli firmalar yavaş yavaş geliyor.Özellikle xiaomi yi beklemeye değer.Ayrıca oppo nun da geleceğini düşünüyorum.Sonuçta du hem bir amcayı çıkarıp röportaj yaptı hem de Türkiye de satılmayan opo find 7â telefonunu inceledi.Tahmin ediyorum kesin bir bilgi olmadığından açıklamıyorlar.Ama sadece xiaomi bile beklemeye değer.
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.php

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

+1...

SS yok bu sefer.Olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steve jones kim ve niye mesaj atmıyor?
  • stevejones

Adamın dibisin..... boşverenize..
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    General mobile firmasını sadece kötüleyen(her konuya girip yazar)insalarin illallah dedikleri bir şahıs

• Nexus 5 turkiyede 32 gb yok 16 gb var 16 yeterse nexus al

Su nexus la g2 arasinda hic bir fark yok fienler sacmaliyor lg g2 de bi kac uygulama actiginda gercekten yavaslio(teknosada inceledim) bence g2 abartiliyor ayrica gicirdiyor telefon bence nexus 5 veya elite alin :)

• G2 kamera ve pil olarak daha iyi herkesin övdüğü 1 GB fazlalık benim için gereksiz bir boşluk çünkü kullanımı 2gb üstüne çıkarmak çok çok zor gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Nexus 5 en iyi performans deneyimini sunar. G2'de 10 uygulama açarsınız boş ram 50 mb'ye düşer nexus 5'te 20 uygulama açarsınız boş ram 50 mb'ye düşer. Bu nexus serisi için her telefonda geçerli. Bu konuda beni şaşırtan diğer bir telefon ise note 2 oldu. Whatsapp 14 mb ram kaplıyor. S4'te bile 50 mb civarı...

Stock nexuslarda emin olun az ram harcamıyor 4.4 ile ram düşecekti güya hani? Aynı yerinde duruyor. Kimse kusura bakmasın ama g2 varken n5 ölü bebekten başka bişey değil. Lg g ve nexus 4 çıktığında da ben gidip sırf nexus diye n4 almıştım gördük sonucunu. Kısacası g2 varken n5 teferruat sonuçta romlar portlanıyor çipset vs aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

steve jones un fake hesabı

• quote:

quote:

+1...

Senin fake hesapların olmasın.

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Hocam valla Htc'yi ayrı tutuyorum ne Touchwiz ne de Optimus Nexus'un akıcılığının yarısı kadar etmez.
    Ram kullanım miktarını nasıl anladığınız önemli burda.
    Android'de ram optimizasyonu bence anladığınız gibi değil. Mesela S4 boştayken 1.2 ram kullanıyor kullanıcı alanı 600 mb ama optimize olmuş uygulamaları ağzına kadar doldursanızda arkada işlem sonlanmıyor. Ram yönetimi uygulamanın Bellek üzerinde sıkışma miktarıylada ilgili.
    10 tane uygulama açtım kullanıyorum, Rehber Ram'de 50 mb yer kaplıyor diyelim ben uygulama sayısını 15'e çıkardığımda Rehber 30 mb'ye düşebilir; Linüx mantığında boştaki ram israfdır diye bir mantıksızlık var.
  • Dostum benim için kamera önemliydi bol fotoğraf çekmek isterim oyunda oynarım bu yüzden eliteyi bekliyorum bunlar olmasa g2 tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

+1...

Senin fake hesapların olmasın.

benden cok eskıler,bakmadan anlamadan yazmıs olmayasın..

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Adamlar sana gelme diyor sen geliyorsun ne yuzsuzsun be kardeşim :D

• o fiyata elite alinmaz bana guvenin snapdragonun 800 un en dadik versiyonu vv modeli elitede yazilim olarak cok sorunlu 4.4 almadanda opengl 3.0 grafiklerini qlmazsiniz .
    Nexus 5 g2 den yazilim olarak performansli fakat batarya g2 yi daha alinasi kılıyor 1200 ve alti fiyada satilan nexus 5 ve g2 varken elite almak sacmalik

• Note2 al bak keyfine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuStafA.A -- 2 Mayıs 2014; 21:06:39 >
  • kıllelioz K kullanıcısına yanıt
    Z1 de 2.16 ghz o da dandik o zaman?0,1 ghz lik büyük bir fark var diyorsun yani. Madem performans isteniyor g2 en çok ısınan cihaz olarak performansı en kötü cihaz bunlardan.Yazılım yok de,pil yok de,işlemcisi en dandik diyerek komik olma.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.