Şimdi Ara

Discovery Elite Lite çerçeve boyutları vs Discovery çerçeve boyutları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gm d2 bekleyenlerdenim ancak geleceği yok gibi duruyor. Ben de bir kampanya yakalayıp elite lite almayı düşünüyorum. Ancak kafama takılan birşey var o da 5.5 inç ekran. Şimdi kağıt üzerinde Discovery ile aralarında en boy olarak 1-2 cm fark var. Birkaç teknomakete gittim canlı göreyim diye oralarda da göremedim.

Sizden öğrenmek istediğim Elite alan ya da gören deneyen varsa 5.5 inç ekran kullanışlı mı cepte taşıma tek elde kullanma bakımından.

Şu an Turkcell Maxi Plus 5 kullanıyorum 3.5 ekran var ama Discovery ve Galax s4'e aşinayım telefon boyutları ideal geliyor. Sizce Elit Lite alsam telefon boyutları büyük mü gelir yoksa kullanışlı mı? Sizin görüşünüz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maxi Plus 5'ten sonra aşırı büyük gelebilir ancak zamanla alışırsınız.
  • Ben kullanıyorum 20 günden fazla oldu ..
    İlk başta acayip büyük geliyor göze ama zamanla alışılıyor.
    Kot pantolonun cebinde ben sorun yasamadim. Gerçi hep mont cebinde taşıyorum.. ( moto kurye olduğumdan daima mont gidiyorum..)
    Ama almadan kullanan birine denk gelirsen incele sonra çok büyük diye pişman olma ...yada bu boyutta başka model telefonda bak büyüklüğü nazil diye ..

• vodafone bayisinde görmüştüm gez bence

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu bana artık oyuncak gibi geliyor, performans olarak da duvara vurmak üzereyim Bana göre 5" ideal. Derdim o 0.5" lik fark. Ancak mesajınızdan bu durumda bir sıkıntı çıkmayacağını çıkarıyorum. Doğru muyum?

• hhaaruunn H kullanıcısına yanıt
    Peki bundan önce hangi telefonu kullanıyordunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: obscene

Arkadaşlar Gm d2 bekleyenlerdenim ancak geleceği yok gibi duruyor. Ben de bir kampanya yakalayıp elite lite almayı düşünüyorum. Ancak kafama takılan birşey var o da 5.5 inç ekran. Şimdi kağıt üzerinde Discovery ile aralarında en boy olarak 1-2 cm fark var. Birkaç teknomakete gittim canlı göreyim diye oralarda da göremedim.

Sizden öğrenmek istediğim Elite alan ya da gören deneyen varsa 5.5 inç ekran kullanışlı mı cepte taşıma tek elde kullanma bakımından.

Şu an Turkcell Maxi Plus 5 kullanıyorum 3.5 ekran var ama Discovery ve Galax s4'e aşinayım telefon boyutları ideal geliyor. Sizce Elit Lite alsam telefon boyutları büyük mü gelir yoksa kullanışlı mı? Sizin görüşünüz nedir?

Hocam ben elime aldim çok iri geldi. Hatta note 2 ile yanyana koydum ayni boyutta.ama bakinca sanki note2den küçük gibi duruyor. Oradan pay bicebilirsin. Nirmalde bende 3.5 inc kullaniyorum ama Şuan bu mesajida discoveryden yaziyorum yani 4.7 bile bana büyük geliyor. Elite-g2-zopo üçgeninde kaldim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam zaten bu bana artık oyuncak gibi geliyor, performans olarak da duvara vurmak üzereyim Bana göre 5" ideal. Derdim o 0.5" lik fark. Ancak mesajınızdan bu durumda bir sıkıntı çıkmayacağını çıkarıyorum. Doğru muyum?

Doğrudur hocam.

Ama siz yine de elinize alıp incelemeden almayın.
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Tamamdır dostum sağolasın. Yarın bakırköyde birkaç yere bakarım.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Tamadır. Sağolun hocam. emrah9905 arkadaşımız note 2 ile aynı demiş artık göremezsem ona bakarım

• emrah9905 kullanıcısına yanıt
    Valla ben de olmadı kullanıcı yorumlarına göre zp980+ alırım o zaman. Kullanıcı yorumları gelsin de az. Teknik servis konusunda baya çekincelerim var.

• Bundan önce
    Xperi u ile basladim
    HTC evo 3d
    HTC one x
    En son HTC one
    Simdi general mobile elite

• quote:

Orijinalden alıntı: hhaaruunn

Bundan önce
    Xperi u ile basladim
    HTC evo 3d
    HTC one x
    En son HTC one
    Simdi general mobile elite

Htc one dan elite a geçmek de ilginc bir fantezi olmuş

• Valla kamera pembelesmesi ve pil konusu acayip canımı sıktı heleki 2000 lira verip de gece resim cekememek ve günde iki defa şarj zor geldi sattim gitti..

• quote:

Valla ben de olmadı kullanıcı yorumlarına göre zp980+ alırım o zaman. Kullanıcı yorumları gelsin de az. Teknik servis konusunda baya çekincelerim var.

hocam bende 980+ bekliyorum sizin gibi. hem boyut olarakta çok ideal 5 ınch. ama işte yani bir telefon Türkiyeye yeni geliyor işlmecisi mtk. bakalım beklicez artık.
  • quote:

yalnız hocam ilginçtir. boyut olarak 151.1 x 80.5 x 9.4 mm(note 2) 150.6 x 75.0 x 9.7 mm(elite) görünüyor ama ben özellikle enlerine baktım (tek elle kullanım için) üsüste koydum aynı gelmişti. kagıt üzerinde 5mm var görünüyor. bence hocam siz yinede eliteye bi bakın. belki ben gözde birşeyler kaçırdım.
  • emrah9905 kullanıcısına yanıt
    Tüm cevaplardan çıkan: En iyisi elde denemek artık bekleyeceğiz biraz daha. Elbet çıkacak karşıma o telefon

• tek ele kullanım için yeni güncelleme gelecek diyorlar. ilk başta biraz büyük gelebilir ama alışırsın ilerde
  • 5" şu an en ideal boyut ancak elite tek elle zor kullanılmasına rağmen göze büyük gelmiyor. Zaten her köşeye değmene gerek yok statusbara ulaşabiliyorsan sorun yok.
  • quote:

Tüm cevaplardan çıkan: En iyisi elde denemek artık bekleyeceğiz biraz daha. Elbet çıkacak karşıma o telefon

şuan birçok telefoncuda var. olanlar zaten vitrine kocaman yazmış. elite geldi die:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.