Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Fold 7 sızıntısı: Kamera tasarımı şaşırttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Z Fold 7 sızıntısı: Kamera tasarımı şaşırttı
    Samsung’un Temmuz ayında tanıtması beklenen yeni katlanabilir modeli Galaxy Z Fold 7 ile ilgili sızıntılar art arda gelmeye devam ediyor. Son olarak çevrimiçi platformlarda paylaşılan yeni bir görüntü, cihazın ince yapısına rağmen dikkat çekici bir kamera çıkıntısına sahip olacağını ortaya koydu. Görselde yer alan kılıf, telefonun genel kalınlığını yansıttığı gibi kamera modülünün belirgin çıkıntısını da gözler önüne seriyor. 

Ayrıca Bkz.Vivo X Fold 5'in resmi görseli ve ekran özellikleri ortaya çıktı

Galaxy Z Fold 7, incelirken kamera modülü kalınlaşıyor

Söz konusu görsel, Reddit’te bir kullanıcı tarafından paylaşılan ve muhtemelen erken üretim bir kılıfa ait olan bir fotoğraf üzerinden yayılmaya başladı. Görüntüdeki kılıf, kamera lenslerine ve koruyucularına denk gelen yüksekliklerle şekillendirilmiş. Bunun altında ise cihazın arka panelinden dışa doğru uzanan ve kamera için ekstra alan sağlayan yükseltilmiş bir platform yer alıyor.

Samsung Galaxy Z Fold 7 sızıntısı: Kamera tasarımı şaşırttı
    Daha önceki sızıntılarda cihazın kamera çubuğu yalnızca önden görünüyordu ve çıkıntının ne kadar yüksek olduğu tam olarak anlaşılamıyordu. Ancak bu yeni sızıntı, kamera modülünün boyutları hakkında çok daha net bir fikir sunuyor. Kamera çıkıntısının tahmin edilenden büyük olması ise bazı kullanıcılar için estetik bir tercih olmasa da yüksek performanslı kameralar için gerekli teknik alanı sağlayabileceği düşünülüyor.

Kaynak:https://9to5google.com/2025/06/13/galaxy-z-fold-7-camera-bump-leak/

• Ekranı açıp büyük ekranda hepsiburada, Amazon vs gezme deneyimi, ya da bir pdf dosyasında sürekli zoom yapmaya ve doğru yere zoom yapmaya çalışmadan büyük ekranda açıp içeriğe bakmak mesela. Facebook veya Instagram üzerindeki içerikleri Büyük ekranda izlediniz mi? Ben model araba mezatları takip ediyorum. Ekranı açıp meazat yapılan uygulamayı bir tarafa, sahibinden uygulamasını bir tarafa alıp fiyat araştırması yapıyorum. Çok pratik bir şey. Fotoğraf veya video düzenlerken zoom yapmaya uğraşmıyorum. Oyun oynarken çok daha geniş alan görmek gibisi de yok. Katlanır cihaz deneyimleyip fikirlerinizi tekrar paylaşmanızı tavsiye ederim.

• Kamera kısmı telefon inceldikçe daha çok göze batıyor hepsi okadar.

• Aa, kamera tasarımı

• İlk önce çöp smart switch'i düzeltmeleri lazım, arkadaşa S25 Edge aldırdım, WP mesajlarının yarısı aktarılmamış, rezil oldum adama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Niye edge aldırdınız tam bir çöp. İyi ki böyle arkadaşlarım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnhsn301 -- 14 Haziran 2025; 17:37:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hsnhsn301 H kullanıcısına yanıt
    Tamam yaptık zaten ama mesajların çoğu kayıp hatta silip tekrar yaptık yine gelmiyo

maalesef icloud o şekil izin vermiyor. android'den androide olsa evet olurdu.

Gerçekten kullanıp seven var mıdır?

• Seviyorum ama almadım. Pdf olarak kitap okumak için tablet kullanıyorum. Haliyle 2 aleti taşıma problemi için iyi bir çözüm ama fold 6 da katlanma izi çok barizdi. Biraz daha oturmasını bekliyorum katlanır ekranların

• Ekranı açıp büyük ekranda hepsiburada, Amazon vs gezme deneyimi, ya da bir pdf dosyasında sürekli zoom yapmaya ve doğru yere zoom yapmaya çalışmadan büyük ekranda açıp içeriğe bakmak mesela. Facebook veya Instagram üzerindeki içerikleri Büyük ekranda izlediniz mi? Ben model araba mezatları takip ediyorum. Ekranı açıp meazat yapılan uygulamayı bir tarafa, sahibinden uygulamasını bir tarafa alıp fiyat araştırması yapıyorum. Çok pratik bir şey. Fotoğraf veya video düzenlerken zoom yapmaya uğraşmıyorum. Oyun oynarken çok daha geniş alan görmek gibisi de yok. Katlanır cihaz deneyimleyip fikirlerinizi tekrar paylaşmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.