|
Bildirim

|
smart switch her seferinde uyarıyor whatsapp geçmişiniz aktarılamaz diye kendisi yedekleyip aktarcaktı iosdan geçiyorsada seçenek var onun için
|
|
Ekranı açıp büyük ekranda hepsiburada, Amazon vs gezme deneyimi, ya da bir pdf dosyasında sürekli zoom yapmaya ve doğru yere zoom yapmaya çalışmadan büyük ekranda açıp içeriğe bakmak mesela. Facebook veya Instagram üzerindeki içerikleri Büyük ekranda izlediniz mi? Ben model araba mezatları takip ediyorum. Ekranı açıp meazat yapılan uygulamayı bir tarafa, sahibinden uygulamasını bir tarafa alıp fiyat araştırması yapıyorum. Çok pratik bir şey. Fotoğraf veya video düzenlerken zoom yapmaya uğraşmıyorum. Oyun oynarken çok daha geniş alan görmek gibisi de yok. Katlanır cihaz deneyimleyip fikirlerinizi tekrar paylaşmanızı tavsiye ederim. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
Niye edge aldırdınız tam bir çöp. İyi ki böyle arkadaşlarım yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnhsn301 -- 14 Haziran 2025; 17:37:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
maalesef icloud o şekil izin vermiyor. android'den androide olsa evet olurdu. |
|
Bir insan neden katlanabilir telefon alır arkadaş. Katlanınca n'oluyor? Asla kullanışlı olduğuna inanmıyorum ve görüntü de güzel değil. Gerçekten kullanıp seven var mıdır? |
|
Ekranı açıp büyük ekranda hepsiburada, Amazon vs gezme deneyimi, ya da bir pdf dosyasında sürekli zoom yapmaya ve doğru yere zoom yapmaya çalışmadan büyük ekranda açıp içeriğe bakmak mesela. Facebook veya Instagram üzerindeki içerikleri Büyük ekranda izlediniz mi? Ben model araba mezatları takip ediyorum. Ekranı açıp meazat yapılan uygulamayı bir tarafa, sahibinden uygulamasını bir tarafa alıp fiyat araştırması yapıyorum. Çok pratik bir şey. Fotoğraf veya video düzenlerken zoom yapmaya uğraşmıyorum. Oyun oynarken çok daha geniş alan görmek gibisi de yok. Katlanır cihaz deneyimleyip fikirlerinizi tekrar paylaşmanızı tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|