Şimdi Ara

Discovery Ekrandaki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üç dört gün önce telefonumda üç tane sürekli hareket eden nokta olustu bunlar yeni güncellemeden sonra oluştular. SS aldıgımda ve pcye attığımda gözükmüyorlar. Dead Pixel teste sadece beyaz beyaz tonu turkuaz ve sarıda belli oluyorlar. Özellikle beyazda resmen dans ediyorlar ekranda bunlar nedir ?? nasıl kurtulurum

• quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

Arkadaşlar üç dört gün önce telefonumda üç tane sürekli hareket eden nokta olustu bunlar yeni güncellemeden sonra oluştular. SS aldıgımda ve pcye attığımda gözükmüyorlar. Dead Pixel teste sadece beyaz beyaz tonu turkuaz ve sarıda belli oluyorlar. Özellikle beyazda resmen dans ediyorlar ekranda bunlar nedir ?? nasıl kurtulurum

Piksel kaymasi sanirim servise verin buyuk ihtimal 250 tl masraf isterler ekran degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim yaptığım birşey değil ki benden para istesinler
  • Böyle yorumlara kulak asma sakın. Para falan isteyemezler Bu tür sorunlar garanti kapsamında onarılmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavdegon

Böyle yorumlara kulak asma sakın. Para falan isteyemezler Bu tür sorunlar garanti kapsamında onarılmak zorunda.

ZAten xpreia rom atarken anakartı bozdum bi ikiyüz elli verdim ( tamam orda haklıydılar) ama garantiden dondükten beri veririmlilik artırıcı bi program bile yüklemedim ( root rom olaylarına 2 yıl boyunca karışmıycam). Hem ben pixeli nasıl kaydırayım. Bu arada forumda okuyorum. IPS panelleri TFT ile değiştiriyolarmıs bunu nasıl anlarım
  • Garantiye yolla para falan istemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Garantiye yolla para falan istemezler

peki ıps paneli TFT panelle değiştiriyo diyolar bunun doğruluğu nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çapraz ve yan açılardan ekrana baktığın zaman siyah ve koyu renkler grileşme veya negatifleşme oluyorsa düşük kalite IPS veya TFT panellidir. Ben sıfır aldığım halde ekranı böyle kalitesiz çıktı . Birçok kişide de aynı durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Garantiye yolla para falan istemezler

peki ıps paneli TFT panelle değiştiriyo diyolar bunun doğruluğu nedir ?

Ben bilemiyorum bunu ama discovery konusuna sorarsan cevap alabilirsinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76663488&p=1

• quote:

Orijinalden alıntı: lavdegon

Çapraz ve yan açılardan ekrana baktığın zaman siyah ve koyu renkler grileşme veya negatifleşme oluyorsa düşük kalite IPS veya TFT panellidir. Ben sıfır aldığım halde ekranı böyle kalitesiz çıktı . Birçok kişide de aynı durum var.

peki böyle bi konuda hak arayabilir miyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.