Şimdi Ara

discovery channel yok sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    national,i national wild ve history channel görüyorum belgesel kanalı olarak. sanırım iz tv de belgesel.

discovery channel digiturk de vardı diye hatırlıyorum eskiden.
    acaba çıktı mı?

Orijinalden alıntı: kanoute

aslında güzel kanaldı discovery.ama national geo ve national wild da onu aratmaz heralde

bende öyle diyordum ama malesef arattı. discovery vardı eskiden digiturkte ama kaldırılması kötü oldu...
    Kendi haline bırak, Olsun !
  • Maalesef yok bende ilk aldığımda çok üzülmüştüm benim için çok öenmli bir kanal Discovery

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Discovery , Discovery Science , Discovery World , Discovery Travel&Living ve Animal Planet şu an D-Smart üzerinden yayın yapmakta

Eskiden uydudan yayın yapıyordu ve müptelası olmuştum. Sonra uyduda kapandı ve D-Smart aldırmak zorunda kaldım. :D
  • Evet Discovery yayınları D-Smart da .. D-Smart yeni kurulduğunda bu paketi alanlara tüm discovery kanalaları ücretsizdi. Şimdi alanlarda sadece Discovery Channel ücretsiz.. Diğer kanallar için paket program lazım..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.