Şimdi Ara

Discovery Avea 3g/Edge Arama ve İnternete Bağlanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba, kardeşime 3 ay önce vatan computer dan gm discovery 4gb almıştık. Kullandığı hat Avea. Şimdiye kadar sıkıntı çıkarmamıştı ama bir süre önce (2hafta) 3G açıkken internete bağlanamama ve çağrı alamama sorunu oldu. 3G servisini kapatıp edge de kullandı bir süredir. Bugün edge deyken de kimseyi arayamadığını ancak eve geldiğinde wifi açıp avea'nın internetini kapatınca arama ve mesajlaşma yapabildiğini söyledi. Sizce sorun nedir? Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.



  • Hattan olabilirmi baska bi hat takip denermisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi vodafone hattımla denedim, üstelik kardeşimin hattı normal sim kart, benim ki micro sim. Yani iki farklı yuvayı da denemiş olduk. İşin ilginç tarafı, 3g'deyken hat çekmiyordu, edgedeyken çekiyordu şimdi edgedeyken çekiyor ama arayamıyor. Yani dışardan birisi arayabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: typing

    Kendi vodafone hattımla denedim, üstelik kardeşimin hattı normal sim kart, benim ki micro sim. Yani iki farklı yuvayı da denemiş olduk. İşin ilginç tarafı, 3g'deyken hat çekmiyordu, edgedeyken çekiyordu şimdi edgedeyken çekiyor ama arayamıyor. Yani dışardan birisi arayabiliyor.


    Telefonun yazılım güncelleştirmelerini kontrol ettiniz mi? birde 3 mart itibariyle yeni güncelleştirme gelecek onu yükleyip kontrol edin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.