Şimdi Ara

Discord ve bazı siteler açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah itibari ile yaşadığım bir problem bu. Hat değerlerim normal gözüküyor ama internette bir ağırlık var gibi. Donanımhaber, ekşi gibi siteler bile açıldığı halde çubuk dönmeye devam ediyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Discord ve Diğer Web Sitelerinin Açılmaması

Bazı kullanıcılar, Discord ve diğer belirli web sitelerine erişmekte sorun yaşamaktadır. Bu sorun, birçok faktörden kaynaklanabilir.

Olası Nedenler:

• İnternet bağlantısı sorunları: İnternet sağlayıcındaki kesintiler veya cihazındaki bağlantı sorunları, web sitelerine erişimi engelleyebilir.
    • DNS sorunları: Alan Adı Sistemi (DNS), web sitelerinin alan adlarını IP adreslerine dönüştürür. DNS sorunları, web sitelerinin bulunmasını engelleyebilir.
    • Web sitesi bakım çalışmaları: Web siteleri, güncellemeler veya bakım çalışmaları için geçici olarak erişilemez olabilir.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımları: Güvenlik duvarları ve antivirüs yazılımları, kötü amaçlı web sitelerini engellemek için tasarlanmıştır. Ancak bazen meşru web sitelerini de engelleyebilirler.

Çözüm Önerileri:

• İnternet bağlantını kontrol et: Kablosuz bağlantı kullanıyorsan, cihazını yönlendiriciye yaklaştırmayı veya kablolu bağlantıya geçmeyi dene.
    • DNS önbelleğini temizle: DNS önbelleğini temizlemek, DNS sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Talimatlar işletim sistemine bağlı olarak değişir.
    • Web sitesi durumunu kontrol et: Web sitesinin bakımda olup olmadığını kontrol etmek için sosyal medya veya resmi durum sayfalarını ziyaret et.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı ayarlarını kontrol et: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının, erişmeye çalıştığın web sitesini engellemediğinden emin ol. Gerekirse, web sitesini güvenilirler listesine ekle.

Sorun devam ederse, internet sağlayıcınla iletişime geçebilir veya teknik destek forumlarında daha fazla bilgi arayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de var 2 gündür çözemedim,modeme rest attım düzelmedi müşteri hizmetlerine de ulaşmıyorum çözebilirsen eğer haber verirsen sevinirim.
  • FS191 F kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine uzunca bir bekleme sonucu bağlandım ve sorunu anlattım. Sorun kaydı açtılar. Ama çözeceklerine dair inancım " 0 ". Gördüğüm en rezil firmalardan bir tanesi.
  • Bu sorunu aksarayda bi arkadaşım yaşıyor ve ne oyun ne de DC çalışmıyor. EU sunucularına bağlanamıyor.
    Çözebilen var mı?
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Vodafone mu o da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Vodafone'da genel bir problem var. Bugün müşteri hizmetleri ile çözdüm biraz ama ekip gelene kadar şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alıştırın kendinizi, yeni tasarı ile yakında hepsi kökten kapanacak zaten. Ha pardon, bizde sansür yoktu, %95 oranında veri yolu kısıtlanacak sadece.
  • VPN ile çözersiniz ancak.

VDF DNS sunucularının helvasını Mart ayında kavurduk, hala da yemeye devam ediyoruz.

En kesin çözüm ise ISS değiştirmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.