Şimdi Ara

Discord’un erişim yasağını kaldıracak hamle: Yaş ve kimlik doğrulama özelliği geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyede devlet dairelerinden bile veriler sızdırılabilirken düşünün ki bu embesil şirkette neler olmaz. Sakın ola hayatınıza zerre katkısı olmayacak bu embesil uygulama için kimliğini göndermek gibi bir hata yapmayın.

• yurtdisi kaynaklara baktigimda oldukca ciddi bir tepki var ve discord nitro uyeligini iptal eden sayisi fazla. kullanimi rahat fakat alternatifi bol olan bir uygulama oldugu icin bu karar sonucu kendi iplerini cekerler. daha gecen ekimde 70 bin kisinin verisini caldirgidini aciklamisti. herkesten biyometrik verileri toplayip bir seneye kalmaz bu veriler caldiriliverecek.

senaryo guzel, mekan guzel ama bunu artik dunyada kimse yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 11 Şubat 2026; 17:0:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Öyle çalışmıyor malesef;

İstediğin kadar tünelleme yap o kaspersky gene genel internete sızdırarak vpn yapıyor.

Sırf discord için vpn ile çokta rekabetçi olmayan fps oyunu oynanabilir (battlefield mesela). Ama valorant pubg cs gibi oyunlar için asla.

Ama benim gibi her bir inputun önemli olduğu Throne And Libertyde büyük pvp maçlarında malesef vpn bütün pingimi mahvediyordu. 120-130 hatta 140 pingle pvp atmak neredeyse imkansız

Sırf discorda erişim engeli geldiğinden beri hiçbir loncaya giremiyorum pvp atamıyorum çünkü adamlar discord zorunlu diyor. Devletin yaptığı saçma salak şeylerden ötürü pve takılıyoruz

Discord’un erişim yasağını kaldıracak hamle: Yaş ve kimlik doğrulama özelliği geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 11 Şubat 2026; 17:20:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimlik taratma hala kırmız çizgi. İnsanlık buna daha alışkın değil. Onun için bu haliyle kimse girmez heralde. Yani ben girmem de kesin olarak.

Bil bakalım neden :)

ibb ye verirken kimse tedirgin olmadı bilgilerini şuan kaç firma biliyor biliyor musun hemde isteyerek verdin . muhtemelen mhrs den randevu aliyorsundur :) toki de hep akplilire çıkmıştır.

İBB bana ne yapabilir ?

İBB beni fişlese ne olacak :)

Siyasi,dini görüşten dolayı fişlemek etik ve ahlaki değildir kanuni hiç değildir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.