< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Discord’ta Atatürkle Dalga Gecen Birine Napılmalı

-
-
atatürk normal bir siyasi lider. ölmüş ve toprak altına girmiş. kendisiyle dalga geçersen bunu bilemez, hissedemez. çünkü ölmüş. artık yok.
-
malum kişiden ve zihniyetinden gücünü alan insanlara ne yapabilirsin ki
-
Boşver engelle geç. Hayatında karşılaştığın her acınası varlık ile böyle uğraşacak mısın? Birde olay sanal olunca çok saçma oluyor.
-
Düşünce özgürlüğüdür. Konu kapanabilir.
-
Dostlar Atatürk'e ağır hakaret eden birisini cimer 'e şikayet etmiştım. Cimerden, emniyet genel mudurlugunden mesaj gelmiş incelenecektir diye ne olur sonraki surecte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dötten şey et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bırakın şu dayatma kafasını. Başımıza ne geldi ise bu kafadan geldi. Bırakın istediği gibi hakaret etsin, kraldan çok kralcısınız. Atatürk'ün nasıl bir vizyoner olduğunu göremeyene ceza versen ne olur vermesen ne olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F655C4790
Dostlar Atatürk'e ağır hakaret eden birisini cimer 'e şikayet etmiştım. Cimerden, emniyet genel mudurlugunden mesaj gelmiş incelenecektir diye ne olur sonraki surecte3 sene oldu benim başsavcılıktan haber geleli daha ses soluk yok :)
Elinde ses kaydı veya görsel bir kanıt varsa ihbarda bulunabilirsin. Burada "Bir şey olmaz." diyenlere bakma. Sadece EGM Online İhbar üzerinden bile mahkeme kararıyla ceza aldırdığım insanlar oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480Batatürk normal bir siyasi lider. ölmüş ve toprak altına girmiş. kendisiyle dalga geçersen bunu bilemez, hissedemez. çünkü ölmüş. artık yok.
atatürk bizim için medeniyet demek, onunla dalga geçerseniz biz hissedip biliriz çünkü onun düşünceleri ölmedi, hala var ve geçerliler. ona hakaret eden gerici cahil zihniyetten fazlası olamaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donald TrumpDüşünce özgürlüğüdür. Konu kapanabilir.
Birisi sana söverken de düşünce özgürlüğü diyor musun veya diyecek misin, merak ettim.
Yoksa bu kavramı işine geldiği gibi mi yönlendiriyorsun?
Sen de onun lideriyle dalga geç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

atatürk normal bir siyasi lider. ölmüş ve toprak altına girmiş. kendisiyle dalga geçersen bunu bilemez, hissedemez. çünkü ölmüş. artık yok. |
Benzer içerikler
- arkadaşı doğum gününde paylaşılacak şarkılar türkçe
- ilk mesaj nasıl olmalı
- whatsapp doğrulama kodu durduk yere neden gelir
- nil balığı
- whatsapp mesajın yanında i işareti ne anlama gelir
- zara indirim ne zaman 2025
- moonwalker ayakkabı
- ince belli çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X