|
Discord’da herkes için uçtan uca şifreli sesli ve görüntülü görüşme dönemi
-
-
Daha gelmez geri Türkiye'ye bu haberden sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yasaklar cenneti ülkemiz için çok da tın...
_____________________________ -
''Vpn denen şey varken baskıcı zihniyete boyun eğip dc kullanmamak en hafif tabirle saflıktır'' demişti bi arkadaşım. bilmiyorum şahsen ts kullanıyorum
Dc bana göre en iyisi ben oyun oynadığım için arkadaşlarımla takıldığımız bir yerde yada bir ayar olunca güzel oluyor tarif etmesi açıyoruz yayını bukadar basit ts de öyle bir özelik yok birde dosya paylaşımı var müzik botu ayrı bi keyif zaten.
Birde bu ts ye para ödiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ --- Amd Ryzen 9800X3D MSI RTX 4080 Suprim X MSI X870E Carbon Wifi --- Samsung 990 PRO NVMe M.2 2 TB Samsung 980 PRO NVMe M.2
1 TB
Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K)
PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z -
hocam biz de dc kullanıyoduk ama malum şartlar gereği ts seçeneğine geçtik. arkadaşımın kanalı var ne yapıyor bilmiyorum bi kuruş para ödemedim. kaldı ki sadece iletişim için kullandığımızdan öyle dosya paylaşımı falan zaten kullandığımız bişey değil. duo girdiğimiz zaman zaten steam sohbet kullanıyoruz yapacak bişe yok. burada sorgulanması gereken ts nin ücretli olması yada dcnin avantajları değil, yasakçı zihniyet olmalı. doğru noktaya odaklanılmadığı sürece 3. dünya ülkesi bir muz cumhuriyeti olunduğu gerçeğinden kurtuluş imkansız. tabi ben zimbabve devletinden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın
Haklısınız ama yasaklar konusunda elimizden birşey gelmez ensesi kalın bir tanıdığımız yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ --- Amd Ryzen 9800X3D MSI RTX 4080 Suprim X MSI X870E Carbon Wifi --- Samsung 990 PRO NVMe M.2 2 TB Samsung 980 PRO NVMe M.2
1 TB
Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K)
PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt