Şimdi Ara

Disconnect Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serverda yeni bi char açıyorum rahat rahat oynuyorum ve oyundan ççıkıyorum ama sonra girince her şey yükleniyor ve oyun açılır açılmaz disconnect veriyor. Tekrar yeni bi hesap alınca oyuna giriliyor bunun sebebi ne olabilir??? Lütfen acil cevap verin tabi eğer biliyorsanız...

• su an bı bug gıbı bır sey
    oyundan çıkar yada dc olursan computerıne res at duzelır
  • arkadşlar belki saçama gelcek ama benim her denemem de tutuyor oyun yüklenirken hemen oyundaymışın gibi hareket etmeye çalış oynayabiliorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinseng

su an bı bug gıbı bır sey
    oyundan çıkar yada dc olursan computerıne res at duzelır

arkdaşım denedim dediğin gibi ama olmuyor bir de sevax ın dediği gibi deneyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevax21

arkadşlar belki saçama gelcek ama benim her denemem de tutuyor oyun yüklenirken hemen oyundaymışın gibi hareket etmeye çalış oynayabiliorsun

sevax önerin için teşekkürler ama senin yöntemde olmuyor...
  • Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu? Bugün yeni bir hesap açtım. Oyuna girdim ve adamı 6 lvl yaptım sonra çıktım.

Sonra tekrar girmeye çalıştım. Karakterin üzerine tıkladım loading ekranı doldu ve adam çıktı ama üzerinde de disconnect from server hatası vardı.

Yok mu buna bir çözüm???
  • En az bnde oluo galiba 1 kere BELKi dc verio geri kalanında küt die girio bitek sizde mi bu kadar oluyor yaw
  • bende de bağlan girince giriyor ama karakterin üzerine tıklayıp loading ekranı dolduktan sonra dc alıyorum bunu soruyorum ben
  • Aynı şey bendede oldu ne zaman düzelir
  • antivirüs preogramını kapa. Kysoersky baya bi uğraştırıo çünkü
  • Walla hacım bu akşam banada odlu oyuna girerken!GOyuna girdim anında Dısconnetted from server yazı ekranda!Ben server bakımda falan dedim ama daha sonra deneyince aldı oyuna eğer sürekli oluyorsa ya net'inde arıza olabilir yada bilgisayarın ve internet bağlantın sürekli açıksa internet kabloları oksitlenmiş olabilir bir arkadaşım aynısı olmuştu sorna ben gidip baktım ve kablolar oksitlenmişti onları falan değiştirdik ineternet yeniden bağlayınca artık Dc vermedi eğer internetin çok uzun süreler boyunca açık kalıyorsa buna bir bak derim kardeş
  • aynı problem bende de var ve sinirlenmeye başladım artık, problemi çözebilmek için oyunu sildim tekrar yükledim olmadı, bilgisayara format attım olmadı, oyunu tamamen silip sitesinden tekrar yükledim olmadı, yetkililere 2 kere e-mail yazdım yine olmadı. kafayı yemek üzereyim artık... tamam çok fazla bi emeğim yok charda lvl 25 daha ama sp farm yaptığımdan 2 haftada yapmıştım bu charı, bu da yetmedi silk aldım para verip, hengisine yanayım ben şimdi ? boşa giden 2 haftayamı yoksa harcadığım parayamı ? oyunun b.ku çıktı diye 3 yıldır oynadığım knight'ı bıraktım sro ya geçtim adam gibi bi oyun zannedip, bu oyununda aptal aptal sorunları bezdirdi beni. yapılabilicek başka bişey kaldımı arkadaşlar ? eğer yapmadığım ve mantıklı olan önerileriniz varsa memnuniyetle denerim, oynayabilen herkese iyi oyunlar...
  • walla benim bilgisayarda dc sorunu tamamen bitti çok rahatım
    allah seninde yardımcın olsun kardeş
  • kendi kendime bende bazı cözümler üretmeye basladim ama garantisi yok ! id ve sifrenizi girdikden sonra karakter secim sayfasinda yaklasik 2 dk kadar bekledikten sonra connect diyip girince oldugunu gördüm
    ancak velakin direk balıklama dalınca attigini gördüm rastlantıda olabilir
  • En iyisi gece 1'den sora girmek asla disconnect vermez.Ben öle yapıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Temmuz 2006; 4:49:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: servantesjr

Arkadaşlar serverda yeni bi char açıyorum rahat rahat oynuyorum ve oyundan ççıkıyorum ama sonra girince her şey yükleniyor ve oyun açılır açılmaz disconnect veriyor. Tekrar yeni bi hesap alınca oyuna giriliyor bunun sebebi ne olabilir??? Lütfen acil cevap verin tabi eğer biliyorsanız...

Ya kardeş valla tıpatıp aynısı oluyo silip yüklemekte işe yaramıyo ya.:Herkes ben girebiliyom demişte bu dc kalabalıktan kaynaklanan bişi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro.Dr.Oyun -- 15 Temmuz 2006; 7:45:38 >

• Güzel herkee aynı şey oluyosa düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Walla hacım bu akşam banada odlu oyuna girerken!GOyuna girdim anında Dısconnetted from server yazı ekranda!Ben server bakımda falan dedim ama daha sonra deneyince aldı oyuna eğer sürekli oluyorsa ya net'inde arıza olabilir yada bilgisayarın ve internet bağlantın sürekli açıksa internet kabloları oksitlenmiş olabilir bir arkadaşım aynısı olmuştu sorna ben gidip baktım ve kablolar oksitlenmişti onları falan değiştirdik ineternet yeniden bağlayınca artık Dc vermedi eğer internetin çok uzun süreler boyunca açık kalıyorsa buna bir bak derim kardeş

arkadaşım eğer öyle bir şey olsa internete hiç girmezdi bilgisayar kablolarda oksitlenme sadece silkroad a mı etki edecek?

• onu geç kardeşimin charı açılıyo aynı bilgisayarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.