Şimdi Ara

Dışarıdan Bir Zamanlar Hayvan Gibi Yemek Söylerdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamaları 1 seneden beridir kullanmıyorum dışarıdan çok nadir bir şey söylüyorum artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2010-2014 ve 2018-2019 yılları arası tam bir yemeksepeti müptelasıydım. ama o zamanlar yemekl söylemek zevkliydi ne söylersen söyle hem ucuz hem de gayet sıcak, güzel ve kaliteli gelirdi. artık bütün uygulamaları saldım diyebilirim.

• Artık o uygulamalardan yemek söyleyip yiyebilmek için zengin olmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstesem söylerim. Ancak kilo aldırıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • avuç içi kadar hamburger 250 içecekle 300 tl oluyor..neyse allahtan yaz geldi de canım dışarıdan sıcak e ağır şeyler yemek istemiyor her gün bira,salata domates geçiniyoruz

• markalar onlnie siparişi canlandırmak için büyük kampanyalar yapıyor mc donalds vs, gerçekten avantajlı oluyor ama yinede artık dışarıdan yemek söyleyecek güvencem param yok ve kesinlikle kalite hijyen iyice ggbb olduğunu düşünüyorum işin içindeyim istediğin kadar iyi niyetli ol 4 4 lük olamıyorsun prosedürler sadece lafta kalıyor 10 kuralın 5 i tam uygulanıyorsa bu müthiş başarı olabilir, bir de sorumsuz biçlerin çalıştığı yerleri düşünüyorum da baya sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.