Şimdi Ara

Dışarıda yemek sipariş ettim. Siparişi getiren eleman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya gecikti. Ve gelir gelmez abi bu gün hiç kimse evden çıkmıyor. Siparişleri yetiştiremiyoruz dedi. Herkes tedirgin. Kimse evinden çıkmıyor anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yol yapıyorlar hocam,yakında o yollarda bir kişi bile kalmayacak ama olsun :D

• Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

Yol yapıyorlar hocam,yakında o yollarda bir kişi bile kalmayacak ama olsun :D

neye gülüyosun bu ne seviyesizliktir

• şaka maka adam haklı bu arada.
    bugün zorundalıktan bursada koruparka gittim. normalde cumartesi günü saat 2 civarı hınca hınç olan avm çok ciddi oranda boştu.
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    Gülücük işareti koymak istedim koydum,sanane? Gören de 2 hafta yas ilan ettin zanneden,bebe seni.

• Bahane. Her evde oturan disaridan yemek mi soyluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hep CS:GO oynuyorum.
  • quote:

Gülücük işareti koymak istedim koydum,sanane? Gören de 2 hafta yas ilan ettin zanneden,bebe seni.

Masum insanlar vefat ederken sen gül aferin hükümeti eleştir gülücük koy ölen insanlar kimsenin umurunda değil saygılı ve ılımlı davranmak için kan görmek gerekmiyor adam olmak yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Masum insanlar vefat ederken sen gül aferin hükümeti eleştir gülücük koy ölen insanlar kimsenin umurunda değil saygılı ve ılımlı davranmak için kan görmek gerekmiyor adam olmak yeterli

• Allah sonumuzu hayretsin

• Bugün cevahire gittim boştu ki cevahirin boş olması imkansız hele de haftasonu.
    Yollar boş heryer boş çünkü devletimiz bizi "koruyabiliyor"....
  • quote:

quote:

Terör örgütünü eleştirince örgüt operasyonlarını mı durduracak ? Tabii ki terörü önleyemeyen çözüm süreci gibi saçmalıklarla iyice güçlenmesine destek olan hükümeti eleştiricez.
  • bugün çiğli kipada araba koyacak yer yoktu,girdiğim gibi çıktım
  • Yemekten siyasete

• Fransa'da ülkede olağanüstü hal ilan edildi. Kaç ay boyunca bildiğin caddeler de savaş yapıldı. Orada yaşayan akrabalar kendisi diyor. Bir tane FRANSIZ çıkıp bir şey demedi. Maşallah helal olsun FRANSIZ halkına ve ordusuna. Teröristleri temizlediler. Ki daha bugün Fransa'da yine Çatışma oldu.Biz de ilçede olağanüstü hal ilan edilince İstanbul'da Ankara'da eylem yapılıyor. Kusura bakmayın ama ülkede bu kafayla birlik olunmadıkça kimse terörü bitiremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redible

quote:

quote:

Terör örgütünü eleştirince örgüt operasyonlarını mı durduracak ? Tabii ki terörü önleyemeyen çözüm süreci gibi saçmalıklarla iyice güçlenmesine destek olan hükümeti eleştiricez.

ben her ikisini de eleştirelim diyorum çünkü terör yapan var halkını koruması gerekirken ihmalkarlık yapan var ama saldırı olmuş 2-3 saat geçmemiş kakara kikiri seviyesizce şeyler falan bunları tasvip etmiyorum biraz ortalık durulsun her şey söylenilir her şey konuşulur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.