Şimdi Ara

DIŞARIDA UĞULTU VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul bahcelievlerde oturuyorum dısarıdan ugultu geliyor. Banamı öyle geliyor acaba anlamadım ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır hocam heryerde var bu uğultu bazı yerlerde çok fazla half lifedaki gibi. Yutubdan bulabilirsiniz. Haarpın işi bunlar sonumuz hayır olsun.

•  DIŞARIDA UĞULTU VAR
    https://store.donanimhaber.com/58/91/94/5891947d275fb5cad5f047885bf63927.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe17 -- 30 Ağustos 2015; 5:25:08 >

• Allahım sen büyüksün konyadada uğultu var. Deprem belirtisi bu korkmadim değil :(

• Kedidir kedi

Edit: panik yapmayın depremde ölürseniz şehit olursunuz direkt cennet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdmv -- 30 Ağustos 2015; 5:31:55 >
  • Eşofmanla yatın, don gömlek kalırsınız dışarda sonra, cüzdan arka cepte olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir ara film izlerken bir şeyler duydum kulaklığı çıkarttım fakat anlam veremedim. 2-3 yıl önce yazında böyle bir şey duyulmuştu ama ona benzemiyordu bu ses.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaradada duyuldu başta motor uçak sesidir Falan Dedim Döndüm yatmaya devam ettim sonra farklı biseymis gibi geldi

• Büyük şehirde yaşıyoruz her şey olabilir tırsmanın gereği yok.

• Antalya Kemer'de inanılmaz derece fırtına çıktı. Güllük gülistanlık sabahların yerine sonbahar havası geldi.
  • Her sabah biri bu konuyu aciyor

Sehrin sesi beyler inanilmaz sessiz olduğunda duyuyoruz

• İzlediğim videolarda ki gibisiyse çok korkunçmuş la o anda elim ayağım birbirine girerdi siz sesi duyup yerinizde mi beklediniz Bursa'da hiç duymadım böyle bi ses.
  • kalorifer bocegi kullanıcısına yanıt
    Yaz kış cam yarı açık şekilde uyurum şehir sesine alisigim 4-5 ay önce birkez daha bu sesi duymustum

• Aha deprem

• Kimisi kulak zarımızı zorlayan frekans sesi diyor, kimisi güneşten gelen elektro manyetik dalgaların cıkardıgı ses diyor, kimisi harb diyor.. Her kafadan farklı ses çıkıyor işin aslını hiç öğrenemicez galiba ama bana kalsa elektro manyetik dalganın yaydıgı frekansın kulaklarımıza etkilediği yöndeki fikirler mantıklı geliyor.
  • Hasan Karacadağ'ın işi olmasın bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: last_emperor3227

Hasan Karacadağ'ın işi olmasın bu olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.