Şimdi Ara

DIŞARDA TAM EVDE OTURUP YATAĞIN İÇİNDE METİN2 OYNANCAK Bİ HAVA VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Metin 2 değil de knight oynadığım günleri özlettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin2 oynamalık bir hava evet
    sınavlar bitsin bir pvp ye başliyim
  • Güzel oyundu benim KDP mi çalmıştı bi tane hain. Zamanında iyi KDP'ler 600M'ye satılıyordu 550 küsür M yi ben vermiştim 50M'yi o vermişti sonra aldık kdpyi herkes oo falan yapıyo kim aldı falan diyor elime alıyorrum kdpyi hiya hiya yapıyorum herkes oo o oo oo o o o ofalan yapıor benim ego tavan falan sonra arkadaşa verdim dedi yarın sabah 10 gibi gir kdpyi sana vericem sonrada oyunu bırakıcam falan dedi ama dediğini yapmadı sabah 10 da girmedi kdp uçtu gitti kül oldu zaten en sevdiğim arkadaşımdı(oyundan tanışmıştık ama seviyordum) o günden sonra bir kaç olay daha yaşadım güvenim baya sarsıldı artık kimseye güvenmiyorum.

Birde bu Metin2'nin mal yöneticisimi diyeyim ne diyeyim gitti aniden pazar fiyatlarını düşürdü 600M'lik kdpler oldu 30 40M ulan öyle bi anda düşer mi fiyatlar andaval neyse onu yaptıklarında da oyundan baya soğumuştum. Hala öyle diye biliyorum zamanında mavi inci 1T ye satılıyordu şimdi olmmuştur 50M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08A29EF4C -- 13 Mayıs 2018; 13:50:13 >

• benim metin2'de tek zevkim milletten para dilenmekti. büyük levellere gidip abi 1m 1m diyordum, hikayeler anlatıyordum, bahaneler uyduruyordum akşama kadar peşlerini bırakmıyordum en sonunda az buçuk bir şey veriyorlardı
  • senind evrin bitti
  • Acılı av eti, iki yumurta...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.