Şimdi Ara

Dışarda Mekanlar Hariç İçki İçmek Suçmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışarıda park, sahil gibi yerlerde çevreyi rahatsız etmeden içmek suç mu? 18 yaş altıyım bide bi sakatlık olurmu?

• + 10 Günah Points.
  • Suc.Kamuya acik yerlerde icki icemessin.Yalnizca araban ve evin ozel mulkiyetin oldugu icin arabanda icebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatile gittiğimde plajda içerim akşamları... Hiç yasak olduğunu bilmiyordum..
  • Hiçbiyerde içmemen lazım. Haram en başta ( Eğer müslümansan )
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Suc.Kamuya acik yerlerde icki icemessin.Yalnizca araban ve evin ozel mulkiyetin oldugu icin arabanda icebilirsin.

Zaten içemedik, polisler hemen dolmuş
  • kabahat yasası çerçevesinde ve yaşının -24 olması nedeniyle suç, önce kabahat yasasına uyup içki içmene engel olmayan kapalı bir alan ve yaşını doldurmuş olman gerekir. Ama benim kuralım yoktur dersen her yerde içebilirsin, iş çıkışı serviste yolda gördüm 3 kişi şarap içe içe gidiyordu mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Göze batmayan yerlerde içen içiyo hacı.
  •  Dışarda Mekanlar Hariç İçki İçmek Suçmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 15 Haziran 2012; 23:06:55 >
  • Beşiktaş sahile neredeyse her haftasonu arkadaşlarla birkaç bira alıp gidiyoruz. Çevreyi rahatsız etmediğin sürece sorun çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disturbed

Dışarda Mekanlar Hariç İçki İçmek Suçmu?

• Biz daha az önce Park'ta arkadaşlarla ictik hep orda iceriz su ana kadarda bişey olmadı.

Polis görse en fazla kimlik soruyor hocam yaşın 18 üzeriyse problem yok

• kimin umurunda ya abartmadan iç istediğin yerde
  • Parkta içiyorduk biz önceden liseliyken çevreyi rahatsız etmeden içebilirsin ama bence illah evde içmiyorum dersen bara git
  • İçerken kimseyi rahatsız etmessen müzik falan açıp bişey olmaz,kalabalıktada içme
  • Neyazıkki yasak değil.Bence kamuya açık her yerde yasak olmalı.Özellikle sahil ve parklar.Şehir dışındaki sahiller hariç tabi.
    Olmaması daha iyi olurdu ama milletimiz ağzıyla içmeyi bilmiyor.2 bira içen direk mafya babası oluyor.Haliyle çevreyi rahatsız ediyorlar.
  • 18 yaşından küçük olduğun için ayrı halka açık yerde içiyor olman ayrı sıkıntı önerim yapma içeceksen evinde veya mekanda iç diyeceğim ama 18 yaşından küçüksen mekanda sıkıntı.
  • bizim mahallede geceleri içiyoruz polis falan ancak kimlik soruyo gidiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.