Şimdi Ara

Diş teli yaptıracagım Önemli bir soru !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim dişlerim bozuktu. gülhanede tel yaptırmıştım lise 2 gibi. tEli yapan doktor askerliğini yapıyormuş en az 2 yıl kalması gerekli dedi. adamın 3 ay sonra askerliği bitti beni farklı doktora sevk ettiler. ilk kontole gittiğimde teli çıkarttı tedavin tamamlanmış diye. halbuki hiç düzelmemişti.

şimdi sorum gazi ünide okuyorum.acaba gazi dişten sıra alsam ögrenci önceliğiyle 1 2 yıla filan sıra Verirlermi yoksa ankarada başka devlet hastanesinden mi alayım sırayı ?

ayrıca emekli sandığı tedavi ücretini karşılamıştı ilk seferinde sadece malzemeleri biz almıştık. şimdide sistem aynı değilmi ?

yaş 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 27 Ekim 2012; 4:46:22 >

• Selam.Bende lise 2 veya 3 te falan taktırmıştım.2.5 yıl kadar durduktan sonra telleri aldı fakat dişlerin arkasına görünmez tel yaptı tekrar.Bu ne kadar giderse o kadar durucak dedi(5 yıl falan diyince korkmuştum ama görünmediği için ve bi süre sonra zaten unuttuğun için pek sorun değil).Görünmez telin sebebi ise dişlerin tekrar bozulmaması içinmiş.Sende dişlerin arkasından böyle birşey yapmadı mı?
    Emekli sandığı ile ilgili bir fikrim yok,biz özel yaptırmıştık.Ancak tel işi estetiğe girme ihtimalinin yüksek olmasından dolayı karşılamayabilir.Ama her halükarda gidip öğrenmen gerekicek.
  • askeri hastanede yaptırdıgımdan ilk takan adamın askerliği bitmiş ben taktırdıktan 2 ay sonra. kontole gidince başka doktora sevk ettiler hemen gider gitmez alçak doktor kerpeten gibi bişey getirip sökmüştü tedavi tamamlanmış diye. halbuki çok feci yamuk halen ayrıca toplamda 3 ay civarı durdu. takan adam en az 2 yıl demişti. Bi sürü malzeme almıştık 300 dolar civarına hiçbirini kullanamadım. Halen O UFUk adında doktorun sol kulağını güzelce çınlatırım. Kontole gittik teli söktü alçak
  • Benim doktorun adı da Ufuk tu.Yoksa......

Değildi tabiki Bence sen burda sormak yerine devlet hastahanesine git önce bi dişçiye görün.
    Ek olarak : Estetiğe girmiyorsa özel hastahanelerde de yaptırabilirsin.SSK nın özel hastahaneler ile de anlaşmalı çünkü.Doktorunuda araştır,çok genç birisi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethnicity -- 27 Ekim 2012; 5:25:33 >
  • hocam genç olması pek sıkıntı değil adam 22 yaşında idi ilk doktor. ama bu yasa çıkacak diyorlar ama tam bilmiyorum. ortodontiye giriyor işte hocam baya tel takılması gerekli. ön kesici dişler düz ama onların yanındakiler yamuk. altta sıkıntı yok sadece üstte 3 4 dişte problem var. forumdan bilen vardır belki fikir alayım demiştim. bayram sonrası gideceğim hocam. hayırlı gecelre
  • 18 yaş üstünde ortodontik tedaviyi devlet karşılamıyor ne yazık ki... özelde yaptırın aynı fiyat olacaktır... iyi günler...
  • fiyatlar ne kadardır acaba özel bir muaynanede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: www2

fiyatlar ne kadardır acaba özel bir muaynanede

Özelde toplam tedavim 4.000 TL. Herkese aynı fiyat verilmez benim damağım küçük damağım genişletiliyor. Operasyonlara göre fiyat verirler.
  • özelde 3000 TL'ye de bulunabilir. Araştırmak lazım.
    emekli sandığı diş teli parasını karşılamıyor bildiğim kadarıyla. 350-400 TL falandı tel fiyatı en son. Beyaz-şeffaf braket olursa estetik gözükmesi için fiyat biraz daha artabilir.
  • Gazi de okuyorsan öncelikli sıra alabilirsin diye biliyorum onu oraya gitmeden yada medikoyla konuşmadan kesin öğrenemezsin.Devlet 18 yaşına kadar takılan tellerin bir kısmını karşılıyor.Fakat 18 i geçtiysen tedavi tamamen sana ait diye biliyorum.
  • Bence Direk Hacettepeye Git Gayet Güzel İlgileniliyor En Azından Göstermiş Olursun Geçmiş Olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.