Şimdi Ara

Diş teli ne zaman etkisini göstermeye başlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
55.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 40 gündür diş teli kullanıyorum da, dişlerim de hala en ufak değişiklik yok. Biraz moral bozucu oldu da bi bilgisi olanlara sorayım dedim. Diş teli ne zaman etkisini göstermeye başlıyor?

Daha önce diş teli kullanmış/kullanan cevaplarsa sevinirim.

Edit:55 gün oldu hala bir değişiklik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 5 Aralık 2016; 17:59:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 günde 2 takla atması lazımdı dişlerinin krdş bi görün dişçine sıkıntı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben taktigimda ilk zamanlar hizlica duzelmisti ancak ilk ay miydi ikinci ay miydi tam hatirlamiyorum.Ilk ay alisman icin ince tel taktim cok bi ise yaramiyo demisti ondan olmus olabilir ancak yine de doktora gorun ilk zamanlar hizli degismisti benim.

• 0ops kullanıcısına yanıt
    Daha önce diş teli kullanmış/kullanan varsa cevaplarsa sevinirim demiştim kardeşim fazla boş yapmamak lazım.

• Aynen hocam, internette de okudugum kadarıyla genellikle ilk baslarda etkisini gösteriyormus, bende göstermeyince kıllandım biraz. Bu hafta doktora sorucam bakalım ne diyecek.

• 3 ay oldu takilali.Benim ondeki 2 disde onde biri ondanda baya onde. 1.ay sonunda ikisi yanyana gelmisti bende baya sasirip sevinmistim ama ondan beri bendede bi gelisme yok

• 1 eylülde taktım 76 gün oldu dişlerim tamamen düzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diş teli taktıralı neredeyse 2 ay oldu. Üst ön iki dişim hafif çarpık olduğu için taktırdım.Son 1 aydır bu dişlerin arası açıldı, ve dişlerden biri aşağı doğru uzadı. Dişçime sordum normal dedi ve telleri değiştirip daha kalın tel taktı. Bundan sonra düzelmeye başlayacak dedi. Sabırla bekliyorum zira bu şekliyle çok kötü görünüyor. Sabret biraz ilk zamanlarda çok değişiklik olmuyor ayrıca hemen düzelmesi bana çok mantıklı gelmiyor. . Dişçine kontrole gittiğinde sorarsın ama bana kalırsa acele ediyorsun, sonuçta minimum 1 yıl kalacak ağzımızda

• Bu diş yapısından dış yapısına değişir.Mesela arkadaşımın dişleri 2.ayında düzeldi 1 sene sonra çıkardı benim ise 1 sene sonra düzeldi 2 senede çıkardı.Bunu kafana takma illa ki düzelecek hatta bazen dişlerinin arası açılacak ama en sonunda en düzgün hale gelicek.

• efsanay E kullanıcısına yanıt
    genel de hemen etkisini gösteriyormuş ondan biraz şey oldum. Acele ettiğimden değil.

• Valla bende öyle okudum ama gel gelelim işin aslı öyle olmuyor, diş yapısına kişinin yaşına vs göre değişiyor sanırsam. Tel taktırmadan önce daha iyiydi ya dediğim oluyor şu ara ama sabredeceğiz, yapacak bir şey yok. Niye düzelmiyor dediğinde yazdıklarımı düşün bir nebze rahatlayacaksın çünkü şu an gerçekten şekil olarak çok daha kötü durumdalar

• Kardeşim 7 sene diş teli kullandım her türlü sorunu bana özel mesajdanda sorabilirsin soruna gelecek olursak dişteki yapıltırdıkları şeylerle her gittiğinde 2 3 dişini gererek düzleştirmeye çalışılır birazda doktorun bilgisine bağlı olarak ve diş yapınada belli olarak düzelmesinin zamanı ona göre belli olur ayrıca çene yapın ve ağzındaki dişlerin yeri olup olmadığıylada alakalı bir durum bu eğer az bi yamukluk varsa kısa sürede 1 yada 2 senede düzelir diye tahmin ediyorum zor durum Allah yardımcın olsun kardeşim.

• KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    7 sene lololololoz

• Okdr bozuk dişlerim vardı ki 3.5 sene oldu hala tel var düşünün ama taktıktan sonra 2. Ay dümdüzdüler.

• 55 gün oldu hala bir değişiklik yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

55 gün oldu hala bir değişiklik yok maalesef

Lastik takıldı mı neler takıldı? Dişlerim uyumu için zaten 1 ay hiç bir işlem yapmıyorlar.
  • Benim 1 ayda onde olan bi disim arkadaki disin yanina gelmisti ondan sonra 2 ay gecti hala tik yok

• İTMEN kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Normal tel takıldı. İlk dişimi 2 hafta önce çekti. Ama haladır tık yok maalesef. Moralimi bozuyor

• Tam 3 yıl ortadonti tedavisi gördüm. Tedaviden tedaviye değişir tabi. Ama öyle bir haftaya düzelecek diye beklememek gerekiyor.

Düzenli kontrollerin olur her ay,bu kontrollerde doktorun gereken şeyi yapacaktır tabi ki. Kontrollerden sonra bir süre sert şeyler yiyemeyeceksin ağrıların çok olacak. Sıcak çorba bide ekmek içi yersin doyurursun karnını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.