Şimdi Ara

Diş Taşı Temizliği Yaptıran?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aranızda diş taşı temizlettiren var mı? Özelde fiyat aralığı nedir , acıtır mı , kaç dakika içinde temizlenir , tek seansta biter mi? Bunları yazacak arkadaş var mı?

• Valla ben geçen diş hasanesine gittim 20 lik diş ağrısıyla onlar 20 lik dişime baktıktan sonra arka tarafta diş köklerinde çürüme var kemik tozu nakli gibi bişeyler yapılacak seni çapaya sevk edicez tedavin orda devam edicek dediler çapaya gittim sözde bana kemik tozu nakli yapılacaktı beni direk muyane edip yarın gel dediler bi baktım eleman dişlerimi temizliyor sebebini hala anlamış değilim ama sonuçta bütün diş taşlarımı temizlediler yaklaşık 1 saat falan sürdü ağrı sızı hiç yok gayette memnun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Valla ben geçen diş hasanesine gittim 20 lik diş ağrısıyla onlar 20 lik dişime baktıktan sonra arka tarafta diş köklerinde çürüme var kemik tozu nakli gibi bişeyler yapılacak seni çapaya sevk edicez tedavin orda devam edicek dediler çapaya gittim sözde bana kemik tozu nakli yapılacaktı beni direk muyane edip yarın gel dediler bi baktım eleman dişlerimi temizliyor sebebini hala anlamış değilim ama sonuçta bütün diş taşlarımı temizlediler yaklaşık 1 saat falan sürdü ağrı sızı hiç yok gayette memnun kaldım
    Allah Allah peki hocam dişlerinizde kararma falan var mıydı? Benim ön dişlerimin arasında falan karartılar var çürük değil de o boşluklarda plak falan var gibi.
  • Acı neredeyse yok gibi bir şey. Benim yaşadığım en büyük sıkıntı ağzımı açınca burnumdan nefes alamadığımdan sürekli su yutmamak için mücadele veriyordum. 20-30 dkda bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben varım.
    Özel hakkında bilgim yok.
    Acıtmıyor. Gayet basit bir işlem.
    Uzun sürmüyor. En fazla yirmi dakika. Tek seansta biter. Biraz dişlerin durumuna da bağlı bu tabii. Tüm dişlerde varsa herhalde daha uzun sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-097A15BC3

Acı neredeyse yok gibi bir şey. Benim yaşadığım en büyük sıkıntı ağzımı açınca burnumdan nefes alamadığımdan sürekli su yutmamak için mücadele veriyordum. 20-30 dkda bitiyor.
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

@Falih Rıfkı Atay
    Çok teşekkür ederim hocam. Peki benim dişlerimin arasında böyle kahverengi falan plak var onlar değil mi diş taşı? İnternette biraz baktım o kadar ileri derece değil ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Allah Allah peki hocam dişlerinizde kararma falan var mıydı? Benim ön dişlerimin arasında falan karartılar var çürük değil de o boşluklarda plak falan var gibi.

Alıntıları Göster
    Valla bende diş taşları falan vardı hissediyorum yani ama beni çapaya farklı bir tedavi için gönderdiler bana farklı bir tedavi yapıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

@Falih Rıfkı Atay
    Çok teşekkür ederim hocam. Peki benim dişlerimin arasında böyle kahverengi falan plak var onlar değil mi diş taşı? İnternette biraz baktım o kadar ileri derece değil ya.

Alıntıları Göster
    Evet. Onlar diş taşı.
  • Temizlettirdikten sonra sıcak soğuk hassaslığı oluşabilir.
    Pek hatırlamıyorum ama aklımda böyle kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Valla bende diş taşları falan vardı hissediyorum yani ama beni çapaya farklı bir tedavi için gönderdiler bana farklı bir tedavi yapıldı

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam çok teşekkürler.

@Falih Rıfkı Atay
    Sağ olun hocam teşekkürler.

@WaxKitten
    Olsun hocam ya çok kötü duruyor gülünce falan rahatsız oluyorum. Diş teli falan kullanmadım dişlerim düzgün ama gülünce o karaltı çürük gibi duruyor bütün estetik kayboluyor. Sensodyne falan bir şeyler uydururum artık. Teşekkürler.

• Acıtmıyor normalde yılda 1 kere yaptırmak lazım en az. Ben 6 ayda 1 yaptırıyorum. Ne kadar düzenli fırçalasan da fırçanın giremediği yerlerde illa ki taşlaşmalar oluşuyor ve onun da tek çözümü temizletmek. İşlemden sonra diş etlerin güçsüzse hafif kanama yapar o da yarım saate geçer.
  • https://youtu.be/5OOPTUraPiQ

• Diş tasindan dolayı disini çektiren duydum bu temizlik devlet diş hastanelerinde yaptırılır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valentino

Acıtmıyor normalde yılda 1 kere yaptırmak lazım en az. Ben 6 ayda 1 yaptırıyorum. Ne kadar düzenli fırçalasan da fırçanın giremediği yerlerde illa ki taşlaşmalar oluşuyor ve onun da tek çözümü temizletmek. İşlemden sonra diş etlerin güçsüzse hafif kanama yapar o da yarım saate geçer.
    Çok teşekkür ederim hocam.

@TeknoBus
    Bende 20'lik diş yok hocam.

@Orta Seviye Gitarist
    Yaptırılıyor diye biliyorum hocam sigortan varsa benim yok o yüzden özeli sordum.
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.