Şimdi Ara

Diş macunu ile far solmasını gidermek [Fotoğraflı] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
25.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 kesin sonuca ulaşılamamış belki ama yinede fark var ilk ve son hal arasında. Tebrik ederim faydalı konu, düşük bütçeyle enazından daha iyi bir görüntü elde edebilecekmişiz.
  • Teşekkürler birçoğumuzun ortak sorunudur far solması
    benim farlarda inceden başladı solmaya aklımda bulunsun
    tekrar teşekkürler
  • Bence kısa süreli bir iyileşme sağlar.
  • +1 adamsın
    bende açmayı düşünüyordum
    faydalı konu budur işte.
  • çok iyi ya
  • Vay be aklımda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colgate kutusuna da yazar artık hem dişleriniz hem farlarınız parlasın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazın Citroen C2'de denedim, far sökülüp içten de uygulamak gerekiyor. Eğer sararma sadece dışardan ise iş görüyor ve fara bir zararı olmuyor. Ayrıca aynalar gibi boyasız dış plastik parçalarda, sudan dolayı oluşan kireçlenmeleri de büyük ölçüde temizliyor.
  • Arkadaşlar kararma genellikle iç kısımda olurken bu diş macunu nasıl temizliyor? Dıştan çamaşır suyu döksen de boş önemli olan camın iç kısmındaki kararma
  • Diş macunu firmaları bunu öğrenmesin.Dişinize de bakar, farınıza da
  • bunun yanında diş fırçası da lazım mı
  • konu ilgili bölüme taşındı
  • Bugün bizim ford connect e uyguladım arkadaşlar. İlk başta çok güzel duruyor ancak sonradan tekrar soluyor gibi geldi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarlı bir yöntem denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Ben yazın Citroen C2'de denedim, far sökülüp içten de uygulamak gerekiyor. Eğer sararma sadece dışardan ise iş görüyor ve fara bir zararı olmuyor. Ayrıca aynalar gibi boyasız dış plastik parçalarda, sudan dolayı oluşan kireçlenmeleri de büyük ölçüde temizliyor.

Farın iç kısmı derken kenarlarından söküp içini temizlemekse sonrasında kenarlarından silikonlasanız dahi gerek kış şartları, gerekse yaz şartları nedeniyle esneme yapar ve arasından içine su giriyor. Geceleride farın içi komple buğu oluşuyor. Siz bunu nasıl çözdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Ben yazın Citroen C2'de denedim, far sökülüp içten de uygulamak gerekiyor. Eğer sararma sadece dışardan ise iş görüyor ve fara bir zararı olmuyor. Ayrıca aynalar gibi boyasız dış plastik parçalarda, sudan dolayı oluşan kireçlenmeleri de büyük ölçüde temizliyor.

Farın iç kısmı derken kenarlarından söküp içini temizlemekse sonrasında kenarlarından silikonlasanız dahi gerek kış şartları, gerekse yaz şartları nedeniyle esneme yapar ve arasından içine su giriyor. Geceleride farın içi komple buğu oluşuyor. Siz bunu nasıl çözdünüz ?

İçi temizlemedim, o riske girmedim zaten tamponu da sökmek gerekiyor ki hiç uğraşamam onunla :)
  • Ben de çözüm arıyordum, bunu denerim.
    Teşekkürler.
  • Konuyu bi yukarı çıkarayım, belki ihtiyacı olan birileri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Hangi renk kodlu diş macunu tavsiye edersiniz
     Diş macunu ile far solmasını gidermek [Fotoğraflı]

şöyle bir anlamı varmış eğer doğruysa ;

yeşil=doğal
    mavi=doğal-tıp
    kırmızı=doğal+kimyasal
    siyah=saf kimyasal

diğer yandan sadece dolum yapan makineye tüpü hangi hizada tutacağını, tüpün bittiği noktayı optik kontrol (sensörle) sayesinde anlayabilmesini sağlayan bir işaret olduğu da söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 22 Şubat 2014; 16:03:52 >
  • peki diş macunuyla uygulama yaptık diyelim. sonuç da güzel diyelim. kaç gün/ay/yıl sonrasını gördünüz? yani diş macununu uyguladıktan 2 ay sonra daha kötü olmasın?
    ben zımpara + meguiars plastx uygulamıştım kendim. 1,5-2 yıl sonra bi anlamı kalmadı sanki. başta hatırı sayılır bir etkisi olmuştu. matkap ucuna aparat vs de kullanmıstım.
    diş macununun aynı etkiyi yapacağını sanmam ama pratik gözüküyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.