Bildirim
Dis hekimligi kazananlar bakarmisiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse yokmu ya cevap verecek
Hocam tyt 80 civarıydı ayt kolay denemelerde 55-56 zor denemelerde(3-4-5vb.) 46-47 civarıydı hamda 20k yerleştirme de 22k atatürk dişteyim sorun varsa sorabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim tyt 85 90 aralığında ayt 40 50 arasi ayt düşük mu sence bu ay için
Ben yuksek yapiyordum ama o da 3.yilda oldugum icin.Ayni cizgiyi sene boyu korumustum.
Hocam sizin nasil gidiyor okul, memnun musunuz?
Hocam eğitimi iyi diye atatürk yazdım yazmaz olaydım çok zorluyorlar pratik anlamda cidden zorlanıyorum sizde durumlar nasıl
Deneme seviyesi nasıl hocam ortaya denemelerde yapıyorsan o kadar sıkıntı yok şimdilik
Ben de zorlaniyorum pratiklerde habire tekrar aliyorum.Teorikler de saglam zorlukta aslinda,onlara da iyi calismak lazim.
Hocam bizde teslimlerde a, b, c, d sistemi var ben genelde d alıyorum d alınca 2 tane getiriliyor gelen telafilerde d alınca ödev 2nin katları şeklinde artıyor
Ohhh iyiki de gitmemisim
Hocam deme öyle ya 😂😂 artık aljinat diye bir madde bulduk bir arkadaşa yaptırıp ödevi aljinata basıp dişin kalıbını çıkarıyoruz bu arada sen 1 sene daha mı kaldın
Aynen hocam. Ek yerlestirmede denedik de çok geride olmasina rağmen gelmedi artık hayırlısı buymuş ne diyelim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X